Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cred ca esti gresit informat.Vladut Mateianu scrie:Se pot face concursuri ieftine si de calitate si pe carpodroame celebre. Faceti singuri calculele, MV costa 3000 euro joi-duminica, Hermes 2000 euro, cupele costa circa 1000 lei, 1000 costa si arbitrajul.zuuluf scrie:Da, e o destrabalare generala plin de voie buna, chiar daca il castigi sau nu, ramai cu o experienta frumoasa
Sau trebuie sa ma reorientez către concursurile cu încrâncenare maxima si cu mize aberante?
Pe balti necunoscute sau in curs de afirmare, taxele sunt mult mai mici, sunt chiar locatii care pun balta gratis ptr a fi promovata....
PS. Aici discutam de concursuri serioase, nu de cele gen Pacaliciul de Aur, cupaUrsus sau Turneul Betivilor ...
Apuca-te de organizare si ai sa vezi cum e cu socotelile ...dancalinescu scrie:Desi nu fac parte din fenomenul competitional, nu cred ca pe o balta unde se rezerva toata balta pentru un concurs, nu se negociaza pretul si se stabileste un discount bunicel.
Cred totusi ca discutiile despre concursurile cu premii mici-medii se bazeaza de fapt pe idea sa se faca un concurs unde nu toata lumea cauta sa "ciupeasca" cat mai multi bani.
Cand vezi concursurile cu premii mari si faci o socoteala incluzand cheltuielile de organizare, ajungi la concluzia ca pentru a ajunge la zero suma platita initial cu titlu de taxa de inscriere de fiecare echipa, toata lumea ciupeste.
Daca s-ar face concursuri cu taxa X RON din care bani sa se faca diplome/trofee, fond de premiere mic spre modic, apoi sa se plateasca arbitrajul (cu un tarif "ca sa merite deranju', nu mii de ron "), balta etc si organizatorul sa isi traga si el "deranjul", nu cred s-ar depasi de 400-500 de lei/echipa maxim ca taxa.
Daca zici tu, asa o fi !iohann scrie:
Cred ca esti gresit informat.
Ai organizat concursuri si stii destul de bine ca la un concurs de 72 de ore, 4 arbitrii+George Iorga costa dublu si ceva fata de ce ai scris tul!gresesc cu ceva?!
Accesoriile:bannere,cantare,trepiede,saltele cantarire, cam cate schimbai pe sezon?!
Cate zile iti ocupa organizarea unui concurs si ce alergatura ai?!
Balta hermes peris de joi pana duminica costa 11000 lei, nu 2000 euro cum spui tu!
La un concurs organizat pe peris, imi raman in medie 6000-7000 lei pt organizare(cupe,arbitrii,banner,etc).ia vezi e ok!?
nu ca asa o fi!!!Vladut Mateianu scrie:Daca zici tu, asa o fi !iohann scrie:
Cred ca esti gresit informat.
Ai organizat concursuri si stii destul de bine ca la un concurs de 72 de ore, 4 arbitrii+George Iorga costa dublu si ceva fata de ce ai scris tul!gresesc cu ceva?!
Accesoriile:bannere,cantare,trepiede,saltele cantarire, cam cate schimbai pe sezon?!
Cate zile iti ocupa organizarea unui concurs si ce alergatura ai?!
Balta hermes peris de joi pana duminica costa 11000 lei, nu 2000 euro cum spui tu!
La un concurs organizat pe peris, imi raman in medie 6000-7000 lei pt organizare(cupe,arbitrii,banner,etc).ia vezi e ok!?![]()
Totusi, indiferent de cheltuieli, in buzunarul organizatorului raman intre 1000 si 5000 euro, in functie de concurs. Daca vrei, luam si exemple din ultimii 2 ani. Dar nu asta era ideea, fiecare este liber sa faca ce vrea pe banii lui, doar ca arbitrii trebuiesc suplimentati per concurs, si mai bine platiti.... nu doar sa faca cantariri, ci sa fie si zi si noapte prezenti printre concurenti. De ce ? Ptr a evita furturile si aranjamentele.