Polemici concurs

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Polemici concurs

Mesaj de Vladut Mateianu »

iohann scrie:Atunci hai sa o luam sistematic :

Accesoriile:bannere,cantare,trepiede,saltele cantarire, cam cate schimbai pe sezon?!
TIMP DE 11, a platit balta din timp si pretul.a fost cel vechi(am vb cu florin ca sa clarificam).
iti repet balta costa de joi pana duminica 11000 pt oricine!
pe vremea cand organizai concursuri plangeai, ca tie iti raman doar 20mil pt club!acum, brusc, a devenit cea mai banaosa meserie?!sau faptul ca ai pierdut tu teren, e problema?!
transparenta e benefica pt oricine, dar tie cand ti s a cerut asta, ai spus ca nu e treaba nimanui!ai inaintat in varsta si te ai maturizat, vezi :wink: :| :|
O iei prea personal. In acest topic nu este vorba de mine sau de tine, ci de ce putem inbunatati ca aceste concursuri sa fie fara probleme ! Eu mi-am expus punctul de vedere. Alte comentarii nu mai am.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Vladut Mateianu scrie:
iohann scrie:Atunci hai sa o luam sistematic :

Accesoriile:bannere,cantare,trepiede,saltele cantarire, cam cate schimbai pe sezon?!
TIMP DE 11, a platit balta din timp si pretul.a fost cel vechi(am vb cu florin ca sa clarificam).
iti repet balta costa de joi pana duminica 11000 pt oricine!
pe vremea cand organizai concursuri plangeai, ca tie iti raman doar 20mil pt club!acum, brusc, a devenit cea mai banaosa meserie?!sau faptul ca ai pierdut tu teren, e problema?!
transparenta e benefica pt oricine, dar tie cand ti s a cerut asta, ai spus ca nu e treaba nimanui!ai inaintat in varsta si te ai maturizat, vezi :wink: :| :|
O iei prea personal. In acest topic nu este vorba de mine sau de tine, ci de ce putem inbunatati ca aceste concursuri sa fie fara probleme ! Eu mi-am expus punctul de vedere. Alte comentarii nu mai am.
las o asa ca...
sanatosi sa fim!

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

gabi1 scrie:
Dan Serban scrie: Daca nu esti pescar de competitie,...
''pescar de competiție'', multe orgolii hrănește sintagma asta... :wink: :lol: :lol:
Pai, aia zic.. :D
Pescar de rând

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Gaboitza scrie:
Apropo, antrenorii de la diverse sporturi trebuie sa fie musai fosti/actuali jucatori?
Acum mi-am dat seama de ce Hagi a vrut sa preia nationala de scrabble.. :D
Pescar de rând

Gaboitza

Mesaj de Gaboitza »

Dan Serban scrie:
Gaboitza scrie:
Apropo, antrenorii de la diverse sporturi trebuie sa fie musai fosti/actuali jucatori?
Acum mi-am dat seama de ce Hagi a vrut sa preia nationala de scrabble.. :D
Tocmai ce ti-ai dat seama ca un pescar de competitie nu este neaparat un bun organizator...

Practica te ajuta pana la momentul in care teoria isi face simtita prezenta. Dupa aceea, abilitatile de pescar "de competitie" dispar.

Apropo, cu ce este diferit un pescar de competitie fata de unul care se duce la placere? Facand abstractie, bineinteles, de diferenta de efort fizic la care este supus cel " de competitie".

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Apropo, cu ce este diferit un pescar de competitie fata de unul care se duce la placere?
Unii participă/câștigă CN și merg la CM unde mai prind și podiumul, alții la Cupa Iernii, Cupa Toamnei, ș.a.m.d, cu gândul la ''lozul cel mare'', notorietate și poze de arătat peste ani nepoțeilor. Să trăiești George !!! :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Gaboitza

Mesaj de Gaboitza »

gabi1 scrie:
Apropo, cu ce este diferit un pescar de competitie fata de unul care se duce la placere?
Unii participă/câștigă CN și merg la CM unde mai prind și podiumul, alții la Cupa Iernii, Cupa Toamnei, ș.a.m.d, cu gândul la ''lozul cel mare'', notorietate și poze de arătat peste ani nepoțeilor. Să trăiești George !!! :D
Ma refeream la partea tehnica a lucrurilor, nu la rezultate.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Mergi la câteva concursuri și după aceea îți pui ''la butonieră'' sintagma ''Pescar de competiție''. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

romanraul

Mesaj de romanraul »

Gaboitza scrie:
gabi1 scrie:
Simplu.... Nu participi nu ai de unde sa stii....Pescuitul nu are legatura cu organizarea dar daca nu mergi la concurs nu stii ce trebuie facut...
" N-ai fost acolo de nu stii ce-am facut " citam din clasici :)))
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

gabi1 scrie:
Mergi la câteva concursuri și după aceea îți pui ''la butonieră'' sintagma ''Pescar de competiție''. :wink:
"Butoniera" aia o pune automat forumul, insa nu stiu care sunt conditiile ca sa te califici.. am vazut ca si Arsinel are. :D
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”