Polemici concurs

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
george tomescu

Re: Polemici concurs

Mesaj de george tomescu »

dancalinescu scrie:@Vladut : Cam asta am vrut sa zic si eu dar poate m-am exprimat gresit.
Taxa mare + premiu mare = factor motivant pentru unii care se simt impinsi de la spate sa fraudeze concursul.
Taxa mica + premiu mic/modic + profit mic = presiune mai mica si sanse mai mici sa se incerce fraudarea. :)
Sa pui 20 de arbitri care sa faca politie in timpul concursului e o solutie aparent buna dar ineficienta.
Sa creezi conditii de concurs cu presiune mica pe umerii concurentilor este o solutie pe termen lung mult mai buna.
Nu o sa fraudeze nimeni, mai ales un concurent cunoscut in breasla, un concurs cu 500 de lei taxa/echipa si premiu de 1000 de lei.

PS: Nu mai sustineti aberatii de genul "Daca nu ai organizat concursuri de pescuit, nu vorbi" pentru ca aceleasi "ipoteze" sunt valabile la concursuri in general indiferent ca e vorba de pescuit, sport etc.
La poker daca ai miza de 1 ron, nu triseaza nimeni...
Si totusi ... Vorbesti din carti
Pune mana, fa un buget de concurs asa cum zici, aduna echipe, tine concursul cu 2 arbitri si pe urma povestim pe aici ...
E usor de dat sfaturi ...
CS APS

dancalinescu
Puncte: 0

Mesaj de dancalinescu »

George, atitudinea asta nu ofera nimic constructiv discutiei.
Pe scurt. Concluzia mea este atata timp cat oamenii cauta sa faca fast&easy money organizand concursuri, trebuie sa se pregateasca sa faca si politie la ele ca altfel nu se poate.
Daca romanii ar fi oameni corecti, nu ai avea nevoie de mai mult de 2 arbitri la un concurs dar in fine, continua cu ostilitatea ta.
Macar incetati cu drama si nu va mai plangeti ca niste babe ca se fraudeaza concursuri sau ca mereu vin aceeasi oameni la concursuri cand organizatorii de fapt sunt singurii vinovati ca se fura.
Hai pa !

In fine, eu nefiind pescar de competitie se pare ca nu am dreptul la o opinie in ochii vostri, pescarii de competitie..
E ultimul post, nu mai zic nimic pentru ca ma lovesc de ignoranta si ostilitatile unora de pe forum si unii dintre voi veti ramane la aceeasi mentalitate indiferent ce vi se zice.
Apreciez totusi ca Vladut e mai deschis la opiniile altora si ca e correct. Bravo dl. Vladut.

george tomescu

eu nu m-am plans deloc
dar calitatea costa si cere eforturi
incepand de anul viitor, cei care vor organiza concursuri pentru CS APS nu vor intra in stand ca si concurenti la concursurile pe care le organizeaza
cat despre arbitraj cu 2 oameni la 20 de echipe ... chiar e poveste ... aia nu pot fi arbitri ci doar cantaragii
CS APS

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

dancalinescu scrie:George, atitudinea asta nu ofera nimic constructiv discutiei.
Pe scurt. Concluzia mea este atata timp cat oamenii cauta sa faca fast&easy money organizand concursuri, trebuie sa se pregateasca sa faca si politie la ele ca altfel nu se poate.
Daca romanii ar fi oameni corecti, nu ai avea nevoie de mai mult de 2 arbitri la un concurs dar in fine, continua cu ostilitatea ta.
Macar incetati cu drama si nu va mai plangeti ca niste babe ca se fraudeaza concursuri sau ca mereu vin aceeasi oameni la concursuri cand organizatorii de fapt sunt singurii vinovati ca se fura.
Hai pa !

In fine, eu nefiind pescar de competitie se pare ca nu am dreptul la o opinie in ochii vostri, pescarii de competitie..
E ultimul post, nu mai zic nimic pentru ca ma lovesc de ignoranta si ostilitatile unora de pe forum si unii dintre voi veti ramane la aceeasi mentalitate indiferent ce vi se zice.
Apreciez totusi ca Vladut e mai deschis la opiniile altora si ca e correct. Bravo dl. Vladut.
Daca nu esti pescar de competitie, cum poti trage concluzii? In baza a ce? Ce te recomanda?
Doar zic..
Pescar de rând

george tomescu

supravegherea concurentilor, aplicarea / respectarea regulamentului (inclusiv punctele care au dus la deschiderea topicului) etc. sunt in obligatia arbitrilor
ca organizatorul poate fi si supervisor ... cu atat mai bine
CS APS

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

iohann scrie:
Cred ca esti gresit informat.
Ai organizat concursuri si stii destul de bine ca la un concurs de 72 de ore, 4 arbitrii+George Iorga costa dublu si ceva fata de ce ai scris tul!gresesc cu ceva?!
Accesoriile:bannere,cantare,trepiede,saltele cantarire, cam cate schimbai pe sezon?!
Cate zile iti ocupa organizarea unui concurs si ce alergatura ai?!
Balta hermes peris de joi pana duminica costa 11000 lei, nu 2000 euro cum spui tu!
La un concurs organizat pe peris, imi raman in medie 6000-7000 lei pt organizare(cupe,arbitrii,banner,etc).ia vezi e ok!?
iohann scrie: nu ca asa o fi!!!
ma faci mincinos?
Atunci hai sa o luam sistematic :

Accesoriile:bannere,cantare,trepiede,saltele cantarire, cam cate schimbai pe sezon?!
TIMP DE 11 ANI CAT AM ORGANIZAT CONCURSURI, AM AVUT ACELEASI 3 CANTARE FOX, TREPIEZI SI CIRCA 9 SALTELE. INVESTITIE CARE S-A SCOS LA PRIMUL CONCURS ORGANIZAT, RAMAND BANI SI PTR RULOTA PE CARE AM ACHIZITIONAT-O.
ALERGATURA ? TELEFONIC REZERV BALTA, DISCUT CU ARBITRII SI COMAND CUPELE(CU LIVRARE LA FIRMA). DOAR 4 ZILE CATE UN DRUM PE BALTA ZILNIC.....CU UN CASTIG(IN MEDIE) DE 500 EURO/DRUM ... :wink: O MERITA ?
Balta hermes peris de joi pana duminica costa 11000 lei, nu 2000 euro cum spui tu!
NU TE CONTRAZIC, S-O FI SCUMPIT INTRE TIMP.... POATE NE SPUNE SI OSCIOR CAT A PLATIT LA CUPA CARPBOOK PTR 48 DE ORE.
La un concurs organizat pe peris, imi raman in medie 6000-7000 lei pt organizare(cupe,arbitrii,banner,etc)
NICI AICI NU TE CONTRAZIC, FIECARE ORGANIZATOR ISI FACE BUGETUL DE CHELTUIELI DIN TIMP.

Ca o concluzie(si asta o zice unul care a organizat vreo 11 ani concursuri), organizarea de concursuri este una dintre cele mai banoase meserii din tara, de aceea si invazia de concursuri de pe piata.
Totusi, cu toate ca nici eu nu am excelat, mai multa transparenta ar fi benefica ptr toti.

Si anume(cum au copiat toti regulamentul meu, sa-l copieze si pe acesta) :

CUPA X-ULESCU
ORGANIZATOR : NUMELE CLUBULUI SAU PERSOANEI CARE RASPUNDE IN CAZ DE FRAUDARE, ALTERCATIE, OMOR, ANAF, ETC
LOCURI : NUMARUL DE LOCURI DISPONIBILE
TAXA : TAXA CERUTA/ECHIPA
CHELTUIELI ORGANIZARE : CUPE, ARBITRII, PROMOVARE, TAXA BALTA, CASTIG ORGANIZATOR, CHELTUIELI DIVERSE.
PREMII : VALOAREA PREMILOR IN BANI (ADICA DIFERENTA RAMASA DUPA CE SCADEM CHELTUIELILE DE ORGANIZARE DIN TOTALUL TAXELOR INCASATE)

Este ceva ce am omis ? Nu cred. Cam asa ar fi o varianta rezonabila care ar incuraja lumea sa vina la concursuri, citeste "retetarul" omul si stie ce are de "papa".... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Dan Serban scrie: Daca nu esti pescar de competitie,...
''pescar de competiție'', multe orgolii hrănește sintagma asta... :wink: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Vladut Mateianu scrie:
iohann scrie:
Cred ca esti gresit informat.
Ai organizat concursuri si stii destul de bine ca la un concurs de 72 de ore, 4 arbitrii+George Iorga costa dublu si ceva fata de ce ai scris tul!gresesc cu ceva?!
La un concurs organizat pe peris, imi raman in medie 6000-7000 lei pt organizare(cupe,arbitrii,banner,etc).ia vezi e ok!?
iohann scrie: nu ca asa o fi!!!
ma faci mincinos?
Atunci hai sa o luam sistematic :

TIMP DE 11 ANI CAT AM ORGANIZAT CONCURSURI, AM AVUT ACELEASI 3 CANTARE FOX, TREPIEZI SI CIRCA 9 SALTELE. INVESTITIE CARE S-A SCOS LA PRIMUL CONCURS ORGANIZAT, RAMAND BANI SI PTR RULOTA PE CARE AM ACHIZITIONAT-O.
ALERGATURA ? TELEFONIC REZERV BALTA, DISCUT CU ARBITRII SI COMAND CUPELE(CU LIVRARE LA FIRMA). DOAR 4 ZILE CATE UN DRUM PE BALTA ZILNIC.....CU UN CASTIG(IN MEDIE) DE 500 EURO/DRUM ... :wink: O MERITA ?
NU TE CONTRAZIC, S-O FI SCUMPIT INTRE TIMP.... POATE NE SPUNE SI OSCIOR CAT A PLATIT LA CUPA CARPBOOK PTR 48 DE ORE.
La un concurs organizat pe peris, imi raman in medie 6000-7000 lei pt organizare(cupe,arbitrii,banner,etc)
NICI AICI NU TE CONTRAZIC, FIECARE ORGANIZATOR ISI FACE BUGETUL DE CHELTUIELI DIN TIMP.

Ca o concluzie(si asta o zice unul care a organizat vreo 11 ani concursuri), organizarea de concursuri este una dintre cele mai banoase meserii din tara, de aceea si invazia de concursuri de pe piata.
Totusi, cu toate ca nici eu nu am excelat, mai multa transparenta ar fi benefica ptr toti.

Si anume(cum au copiat toti regulamentul meu, sa-l copieze si pe acesta) :

CUPA X-ULESCU
ORGANIZATOR : NUMELE CLUBULUI SAU PERSOANEI CARE RASPUNDE IN CAZ DE FRAUDARE, ALTERCATIE, OMOR, ANAF, ETC
LOCURI : NUMARUL DE LOCURI DISPONIBILE
TAXA : TAXA CERUTA/ECHIPA
CHELTUIELI ORGANIZARE : CUPE, ARBITRII, PROMOVARE, TAXA BALTA, CASTIG ORGANIZATOR, CHELTUIELI DIVERSE.
PREMII : VALOAREA PREMILOR IN BANI (ADICA DIFERENTA RAMASA DUPA CE SCADEM CHELTUIELILE DE ORGANIZARE DIN TOTALUL TAXELOR INCASATE)

Este ceva ce am omis ? Nu cred. Cam asa ar fi o varianta rezonabila care ar incuraja lumea sa vina la concursuri, citeste "retetarul" omul si stie ce are de "papa".... :wink:
Oscior, a platit balta din timp si pretul.a fost cel vechi(am vb cu florin ca sa clarificam).
iti repet balta costa de joi pana duminica 11000 pt oricine!
pe vremea cand organizai concursuri plangeai, ca tie iti raman doar 20mil pt club!acum, brusc, a devenit cea mai banaosa meserie?!sau faptul ca ai pierdut tu teren, e problema?!
transparenta e benefica pt oricine, dar tie cand ti s a cerut asta, ai spus ca nu e treaba nimanui!ai inaintat in varsta si te ai maturizat, vezi :wink: :| :|

Gaboitza

Mesaj de Gaboitza »

Daca nu esti pescar de competitie, cum poti trage concluzii? In baza a ce? Ce te recomanda?
Doar zic..[/quote]

Cu putine cunostinte de matematica si cu regulamentul de la Vladut, eu zic ca se rezolva organizarea si fara a fi "de competitie".

Apropo, antrenorii de la diverse sporturi trebuie sa fie musai fosti/actuali jucatori?

Sionut

Mesaj de Sionut »

Gaboitza scrie:
Apropo, antrenorii de la diverse sporturi trebuie sa fie musai fosti/actuali jucatori?
Nu, dar intr-un fel sau altul, au fost in fenomen.
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”