Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Muzica clasica trimite si pestele la culcaregabi1 scrie:Pe baltă ciuciu acustică, nu merge muzica clasică, doar dansuri de societate; un pas înainte, doi înapoi.
gresit...el n-a avut dovezi ca as fi facut ceva dubios, in schimb eu am avut dovezi ca am castigat cinstit !!Bogdan Buzatu scrie:Pai vezi nea Cornele....cu dovezile e problema!!! Nu stiu despre ce vorbeste Zarguzon,o fi nebun,n-o fi...dar si daca ai facut ceva dubios...canci dovezi!!! Sa zicem ca ai facut "prostii" si te-a prins Zarguzon,dar nu a avut carul de televiziune dupa el si vreo 15 martori,ce facem?!?!? Dumneata cu rezultatul si el cu balacareala...Pe cine sa creada lumea,pe Cornel Serbu sau pe un "sonat,un aberant,un nimeni in pescuitul crapului"?!?!?
Stiti ce am facut eu cand am organizat un concurs si am avut un concurent despre care se auzise ca a facut prostii la alt concurs? L-am primit in concurs,ca nu aveam dovezi sa nu-l primesc,dar i-am pus brigada de arbitri in spatele cortului.Si nu a mai fost nicio discutie...
Problemele astea nu le pot rezolva decat organizatorii de concursuri cu arbitri lor!
Salutosc1or scrie:LE.
Anul asta nu a fost nici un concurs organizat in conditiile enuntate de mine cu taxa de 5 - 600 lei in weekend. Oare chiar nu se poate?
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Stiu de cel de pe Hermes, eu l-am organizatkyosmin scrie: A fost anul asta ,chiar acum 3 saptamani pe Hermes Peris cu taxa de 300 ron
Si a fost plin si chiar a fost foarte bine
Am avut si mancare pe balta ( contracost)
Mai este unul pe Moara Vlasiei pe 14-16 luna asta cu 620 ron taxa (2 pescari ) si e plin deja
Deci se poate si cu taxe mici si cu casa inchisa
Marian N. scrie:Mi se pare ca solutie prioritara sa nu se mai permită scoaterea pestelui pe timp de noapte din standurile vecine, in egala masura mi se pare ok sa nu se mai permita ca pe timpul noptii sa parasesti stand-ul pentru a sta de vorba cu vecinii. Asa este simplu, esti prins in stand-ul vecin, eliminare. Asta este părerea mea si totodată propunerea mea. Pentru comunicare pe timp de noapte exista telefoane.
Asta chiar daca eu sunt genul căruia ii place sa stea la povesti cu colegii pescari.
Este doar o părere personala, o propunere......
Numai bine