CUPA IERNII MV2 - Editia X - 02-06 Noiembrie 2016

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Interesant ar fi ca cei clasati pe ultimul loc pe A sa intre in locul celor de pe primul loc de pe B si tot asa.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

butelie

Re: CUPA IERNII MV2 - Editia X - 03-06 Noiembrie 2016

Mesaj de butelie »

De acord !!! :D :D :D
Razvan Niculescu

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Adi Forest scrie:In urmâ discutilor cu mâi multi pescari angrenati in acest concurs am șa fac o propunere,...concursul sa dureze 96 de o4e cu schimbare de sector intre sectorul A si B si cu unificarea premilor. Astfel locul 1 va avea 20000 lei, locul 2 va avea 9000 lei plus un voucher in valoare de 1000 lei iar locul 3 va avea 4000 lei plus un voucher de 1000 de lei. Punctajul ramane lâ fel cantitate_calitate. (7 pesti la calitate pe ambele sectoare).
Taxa ar trebui maritå cu 100 lei ca sa putem acoperi costurile pt. Inca o zi de pescuit si arbitrajul,
Astept pe toti cei implicati in participârea la acest concurs sa voteze cat mai repede pt. putea lua o decizie corecta.
Mentionez ca echipele care au platit avansul doresc sa se exprime primele deoarece au prioritate la hotararea definitiva.
Va multumesc anticipat.
-------------------

salut .

daca se poate sa detaliezi putin cum se face clasamentul in varianta noua cu schimbare .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

petre iulian scrie:
Adi Forest scrie:In urmâ discutilor cu mâi multi pescari angrenati in acest concurs am șa fac o propunere,...concursul sa dureze 96 de o4e cu schimbare de sector intre sectorul A si B si cu unificarea premilor. Astfel locul 1 va avea 20000 lei, locul 2 va avea 9000 lei plus un voucher in valoare de 1000 lei iar locul 3 va avea 4000 lei plus un voucher de 1000 de lei. Punctajul ramane lâ fel cantitate_calitate. (7 pesti la calitate pe ambele sectoare).
Taxa ar trebui maritå cu 100 lei ca sa putem acoperi costurile pt. Inca o zi de pescuit si arbitrajul,
Astept pe toti cei implicati in participârea la acest concurs sa voteze cat mai repede pt. putea lua o decizie corecta.
Mentionez ca echipele care au platit avansul doresc sa se exprime primele deoarece au prioritate la hotararea definitiva.
Va multumesc anticipat.
-------------------

salut .

daca se poate sa detaliezi putin cum se face clasamentul in varianta noua cu schimbare .
Punctaj marca Petre Iulian.

Adi Visan
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

yuuhuu

Mesaj de yuuhuu »

Adi Forest nu mai zici nimic ? Colegilor pana la urma luam si noi o decizie ?? Cu stima

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Re:

yuuhuu scrie:Adi Forest nu mai zici nimic ? Colegilor pana la urma luam si noi o decizie ?? Cu stima

Adi Forest este in delta si nu are semnal foarte bun la telefon, revine sambata.

Anthony Hopkins

yuuhuu

Mesaj de yuuhuu »

ok perfect dar astept/am si parerile celorlalti concurenti. cu stima

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Noi nu suntem de acord cu schimbarea regulamentului initial! Ne-am saturat de mutat pe Moara!

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Bogdan Dragan scrie:Noi nu suntem de acord cu schimbarea regulamentului initial! Ne-am saturat de mutat pe Moara!
Bogdan, o singura schimbare după 48 h, 2 manșe, o manșa pe A si una pe B, gândește-te ce faci dacă pici un B foarte slab.

Anthony Hopkins

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Alexandru Mihai scrie:
Bogdan Dragan scrie:Noi nu suntem de acord cu schimbarea regulamentului initial! Ne-am saturat de mutat pe Moara!
Bogdan, o singura schimbare după 48 h, 2 manșe, o manșa pe A si una pe B, gândește-te ce faci dacă pici un B foarte slab.
Imi asum acest risc, Max!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”