Dar daca toata lumea ar fi de acord nu ar putea sa se desfasoare doar pe calitate ( cei mai mari 10 - vezi cat de echilibrat a fost Carp Fest ), sau macar doar pe boilies?
SE PREMIAZA LOCUL: 1, 2, 3. (CANTITATE - CALITATE din cei mai mari 10 Pesti)
CAPTURA – Se premiaza cel mai mare peste prins in concurs cu un Voucher cadou de cumparaturi nenominal in valoare de: 4.500 RON de la MarelePescar.ro
Balta va fi impartita in doua sectoare valorice A si B. Pentru a putea face o departajare cat mai corecta si echitabila a sectoarelor A si B, se va tine cont de clasamentele concursurilor desfasurate pana la data de 05,10,2016, in urma acestora se va stabili prin consultare cu participantii grila finala de concurs a standurilor si repartizarea acestora. Pe fiecare sector vor fi intocmite doua clasamente separate, unul bazat pe calitate si unul pe cantitate.
Organizatorii se obliga sa mentina apa la un nivel optim astfel incat sa nu existe fluctuatii in cresterea sau scaderea apei care sa dezavantaje una sau mai multe echipe participante la concurs, exceptie fac cazurile de forta majora: furtuni, cresteri ale debitului apei datorate precipitatilor sau a altor cauze care nu depind de organizatori.
Castigatoarea concursului – echipa cu cel mai mic numar de puncte de pe cele doua sectoare in urma adunarii punctelor din cele doua clasamente. In caz de egaliate de puncte va castiga echipa clasata mai bine in clasamentul pe calitate.
Clasamentele se vor puncta astfel:
Cantitate:
loc 1 = 1 punct
loc 2 = 2 puncte
loc 3 = 3 puncte
loc 4 = 4 puncte
loc 5 = 5 puncte
loc 6 = 6 puncte
loc 7 = 7 puncte
loc 8 = 8 puncte
loc 9 = 9 puncte
ETC.
Calitate din 10 pesti:
loc 1 = 1 punct
loc 2 = 2 puncte
loc 3 = 3 puncte
loc 4 = 4 puncte
loc 5 = 5 puncte
loc 6 = 6 puncte
loc 7 = 7 puncte
loc 8 = 8 puncte
loc 9 = 9 puncte
ETC.
Standurile sunt urmatoarele:
2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14,15,16,18,19,21,23,24,25,26,27,29,30.
Pentru a putea face o departajare cat mai corecta si echitabila a sectoarelor A si B, se va tine cont de clasamentele concursurilor desfasurate pana la data de 05,10,2016
ZIUA 1:
Pranz: ciorba de pui, cartofi prajiti cu carnati si castraveti murati.
Cina: smantana cu branza si mamaliguta. ZIUA 2:
Mic dejun: omleta cu salata de rosii.
Pranz: ciorba taraneasca, piure cu chiftelute si salata de varza.
Cina: friptura la gratar, cartofi prajiti si sos de usturoi. ZIUA 3:
Mic dejun: platou ( oua, branza, rosii, ardei, castravete).
Pranz: ciorba de perisoare, pulpa de pui la cuptor, cartofi nature si castraveti murati.
Cina: paste cu ciuperci si pui. ZIUA 4:
Mic dejun: platou ( salam, branza, crenvursti, masline, rosii).
Pranz: ciorba a la grec, varza calita cu costita.
Cina: salata orientala. ZIUA 5:
Mic dejun: platou ( sunca afumata, branza, salam, ardei).
PRET TOTAL PE 5 ZILE: 200 RON/ PERSOANA.
RULOTA MAI INCLUDE:
- GOGOSI ( TOPPING: CIOCOLATA, CAPSUNI, FRUCTE DE PADURE, VANILIE) .
- CLATITE CU FINETTI-CLATITE CU FINETTI SI BANANE-CLATITE CU DULCEATA ( CAPSUNI, VISINE, GUTUI) .
- HAMSIE CU MUJDEI DE USTUROI SI LAMAIE.
- BERE, CAFEA, SUCURI.
- CHEESEBURGER SI HOT DOG.