Vladut Mateianu scrie:Nu stiu de ce iti raspund, dar...in fine !
Nu te obliga nimeni sa citesti anumite sectiuni ale forumului unde se "discuta" despre CN si viitoarea organizare.....Mi-aduci aminte de soacra-mea care nu suporta tiganii si tot ce fac ei in serialul " State de Romania", dar il urmareste constant ptr a comenta.....
PS Nu te-am vazut interesat nici de alte topicuri, unde se discuta treburi tehnice...

De ce oare ?

nu imi faci nici o favoare ca imi raspunzi asa ca nu ai motiv sa ma vezi ca dau din coada pentru cele cateva randuri scrise de tine...
partea a doua e ca poate ma interesa si pe mine sa particip la vreun concurs pe 2010 dar cand vad ce se "discuta"(asa cum singur ai precizat) mi se cam taie ...eu nu urmaresc pt a comenta,asa cum face soacra ta,tot respectul pt o femeie in varsta...eu doar ma informez...si ce vad?sau aud?numai balacareli...
in legatura cu alte topicuri...stiu sa caut,sa citesc,sa ma informez si sa imi fac o parere,nu cred ca trebuie sa iau parte la diferite topicuri discutate si paradiscutate...doar ca sa cresc in ochii altora?
daca nu ti-a convenit ce am scris si sunt ferm convins ca in ce am scris am avut dreptate,de ce nu ai sters ca sa nu va deranjeze unul insignifiant ca mine toata balacareala asta care nu se mai termina o data
in fine...cu tot respectul,nu te mai osteni sa imi mai raspunzi,cu toate ca nu cred ca o sa te abtii
ne place panarama,caterinca,hahaiala si tot ce tine de un spectacol de prost gust
totusi...respectele mele pt voi ce sunteti cu adevarat pescari din toata povestea asta