Un nebun la curtea regelui State-de Romania

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

popa viorel

Re: Un nebun la curtea regelui State-de Romania

Mesaj de popa viorel »

Domnule Iuga, sustineti ca dvs. si cu domnul Oana nu vreti sa conduceti. Atunci de ce va agitati atat si sunati toti pescari pe care ii cunoasteti(sau nu) sa va ajute ? Si de ce pe forumul lrc ati postat "Scopul constituirii LRC (LIGA ROMANA DE CRAP) constă în organizarea si CONDUCEREA activităţii de pescuit sportiv la crap pe întreg teritoriul Romaniei, in vederea organizarii Campionatului National si a participarii la Campionatul Mondial de pescuit la crap."

Imi puteti da un raspuns obiectiv si sincer ?

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de doru_croc »

gor965 scrie:Ptr. o mai buna autentificare v-as ruga ,daca se poate, sa postati la semnatura CNP-ul dvs. !!! :lol: :lol: :lol:
Si amprentele :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

Vladut Mateianu scrie:Nu stiu de ce iti raspund, dar...in fine !
Nu te obliga nimeni sa citesti anumite sectiuni ale forumului unde se "discuta" despre CN si viitoarea organizare.....Mi-aduci aminte de soacra-mea care nu suporta tiganii si tot ce fac ei in serialul " State de Romania", dar il urmareste constant ptr a comenta.....

PS Nu te-am vazut interesat nici de alte topicuri, unde se discuta treburi tehnice... :oops: De ce oare ? :oops:
nu imi faci nici o favoare ca imi raspunzi asa ca nu ai motiv sa ma vezi ca dau din coada pentru cele cateva randuri scrise de tine...
partea a doua e ca poate ma interesa si pe mine sa particip la vreun concurs pe 2010 dar cand vad ce se "discuta"(asa cum singur ai precizat) mi se cam taie ...eu nu urmaresc pt a comenta,asa cum face soacra ta,tot respectul pt o femeie in varsta...eu doar ma informez...si ce vad?sau aud?numai balacareli...
in legatura cu alte topicuri...stiu sa caut,sa citesc,sa ma informez si sa imi fac o parere,nu cred ca trebuie sa iau parte la diferite topicuri discutate si paradiscutate...doar ca sa cresc in ochii altora?
daca nu ti-a convenit ce am scris si sunt ferm convins ca in ce am scris am avut dreptate,de ce nu ai sters ca sa nu va deranjeze unul insignifiant ca mine toata balacareala asta care nu se mai termina o data
in fine...cu tot respectul,nu te mai osteni sa imi mai raspunzi,cu toate ca nu cred ca o sa te abtii
ne place panarama,caterinca,hahaiala si tot ce tine de un spectacol de prost gust

totusi...respectele mele pt voi ce sunteti cu adevarat pescari din toata povestea asta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

La anumite puncte ai dreptate, dar as fi preferat ca sfaturile si reprosurile sa vina de la un pescar care se semneaza, altfel, nu stiu cu cine vorbesc sau clona cui poate fi.... Sper sa intelegi situatia.
Numai bine.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”