Beastmaster cu inele Fuji k sau intensity?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ahmed Aziz
Puncte: 0

Beastmaster cu inele Fuji k sau intensity?

Mesaj de Ahmed Aziz »

Detin 4 beastmaster bx 13 3.5 lbs si vreau un upgrade . Care varianta ar fi mai buna ? Sa mi pun inele fuji k cu cel de plecare de 50 sau sa trec la intensity? Ca si cost nu difera prea mult . Multumesc
Nume utilizator schimbat din andita66

rinvid2000

Re: Beastmaster cu inele Fuji k sau intensity?

Mesaj de rinvid2000 »

Am avut beastmaster si acum am intensity. Din punctul meu de vedere intensity fara discutie.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu am bm si am aruncat si cu intensity.
Dpmdv intensity e mult mai moale. BM e mai de scandal.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Ahmed Aziz scrie:Detin 4 beastmaster bx 13 3.5 lbs si vreau un upgrade . Care varianta ar fi mai buna ? Sa mi pun inele fuji k cu cel de plecare de 50 sau sa trec la intensity? Ca si cost nu difera prea mult . Multumesc
Care e motivul pentru care doresti sa le faci upgrade ?
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Ahmed Aziz

Mesaj de Ahmed Aziz »

Pentru a castiga 10-20 m in lanseu , momentan am bblc medium si trec pe ultegre ci4 14000. Avand mulinete cu tambur mai mare, majoritatea recomanda inel de plecare de 50. De aici a plecat nebunia, unii recomanda beastmaster modificat altii intensity .....
Nume utilizator schimbat din andita66

Chief

Mesaj de Chief »

Salut Adrian. Eu sunt de parere ca niste lansete bine construite nu merita sa fie modificate. Daca o sa pui inel de plecare de 50 nu o sa lansezi mult mai departe decat o faci momentan. Doar o tehnica buna de casting te poate ajuta(pacat ca nu avem prea multi oameni dispusi sa ne antreneze, astfel incat sa ne dam seama ce fel de actiune a lansetei ne poate ajuta sa castigam in distanta). Asta inseamna sa poti pune mana pe o lanseta si sa faci cateva aruncari cu greutati diferite de plumb. Parerea mea e ca in orice lucru trebuie sa faci un compromis. Inelul de 50 te ajuta doar la lanseuri cu fire groase. Ca si concluzie: nu cred ca o sa arunci mai mult cu xs1 intensity avand in vedere ca sunt aprox la aceeasi greutate a blankului. Dar niciodata nu poti stii. De multe ori aspectul psihic(crezi ca ai o lanseta mai buna) te poate ajuta. Te saluta doctoru...

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

Daca pui inele K pe beastmaster, o sa le strici GARANTAT, iar intensity este o lanseta pentru drill, in nici un caz lanseta destinata pescuitul la distanta, mai ales cu momitor, despre asta nu mai zic....
Am pescuit in paralel cu ambele modele si nu se compara intensity cu beastmaster....Beastmaster este mult peste intensity din punctul de vedere al distantei...
Eu am pescuit 2 ani cu beastmaster si iesiri la casting tot cu beastmaster si crede-ma ca stiu ce spun...
Asta este parerea mea si ce am observat eu in pescuit si la iesirile la casting pe care le-am facut....

Acum am ales sa trec la niste lansete pe care le face Silviu Florescu si anume LR 42, o lanseta destinata pescuitului la distanta si care rezista fara probleme la momitoare mai "impanate", sau plumbi de 130g+bila de 24...
Le-am testat si wk acesta pe Hermes Peris, pe standul 5 si nu am avut probleme in a ajunge pe malul celalalt cu bila de 20+montura helicopter+monofilament ultraknot de 0,235mm, tinand cont ca distanta nu este tocmai una mica...
Si inca ceva...sa nu te gandesti sa schimbi distanta mandrinei fata de cotor, sa muti mandrina mai sus, incearca sa tii mana deasupra manerului mulinetei sau sa tii doar un deget sub manerul mulinetei...
Sfatul meu este sa nu te grabesti ca vine iarna, iar noi iesim cam in fiecare wk la casting sa ne mai antrenam si poti sa testezi o multime de lansete si sa iti faci o idee despre scule, dar si despre o tehnica mai buna de aruncare care sa ti se potriveasca....
C.S SENZOR TEAM

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Ahmed Aziz scrie:Pentru a castiga 10-20 m in lanseu , momentan am bblc medium si trec pe ultegre ci4 14000. Avand mulinete cu tambur mai mare, majoritatea recomanda inel de plecare de 50. De aici a plecat nebunia, unii recomanda beastmaster modificat altii intensity .....
Nu modifica lanseta ca sa castigi in distanta, modifica stilul de aruncat, iesi pe camp, filmeaza aruncarea pune-o aici pe Crapmania si sigur vei primi sfaturi in privinta aruncarii tale.
Ca sa castigi in distanta mai trebuie sa ti cont si alte aspecte: firul folosit, plumbul, montura, inaintasul,etc.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

adrian bunoiu

Mesaj de adrian bunoiu »

Foarte bun subiectu si foarte bun raspunsul lui Cristian Jugaru(personal m a pus pe ganduri)
Si eu vroiam sa vand BM pentru a achizitiona xs1 intensity tocmai pentru a castiga 10 15 m in plus si credeam ca cu intesity o sa fie mult mai usor de atins acest scop datorita actiunii celor 2 bete-
BM actiune parabolica iar XS1 actiune rapida.
Cristian Jugaru dar cu DD 38 ai pescuit?sau aruncat?Personal nu am aruncat nici cu xs1 nici cu DD 38 dar m ar interesa o comparatie intre aceste 2 modele si BM.
Pe standul 5 pe Hermes cu BM nu prindeam malul iar pe pamant masurat fara montura 150-155m fir de 0,22 iar cu Velocity la fel.
LR 42 este o lanseta greu de incarcat pentru cei care nu sunt aruncatori foarte buni?
Multumesc

Chief

Mesaj de Chief »

Eu am lansete Abisfer DD38 si nu am lansat cu ele mai mult decat cu beastmaster, ci cam tot pe acolo. Avantajul lor enorm e ca sunt ff usoare(325 grame) fiind mult mai placute in drill(asta fiind si motivul principal pt. care le-am achizitionat). Daca vroiam ceva neaparat pt distanta atunci alegeam de la Abisfer modelul LR 42.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”