eu zic sa definitivam pana saptamana care vine cum jucam si daca mai jucam, deoarece mai sunt si alte concursuri in aceeasi perioada si sincer sa fiu nu vreau sa stau acasa ...
DeduDaniel scrie:Fiind un concurs la sfarsitul sezonului este un pic mai greu sa schimbi regulile din mers si sa il prelungesti cu inca 24 ore(lipsa zilelor de concediu, numarul pescarilor, alte resurse)sunt cateva din motivele pentru care noi nu participam.... formatul initial sau cel de la editiile anterioare era foarte ok! Din aceasta cauza cunosc minim 3 echipe care nu pot participa !!! O zi buna.
Eu unul stiu inca 2 echipe care datorita acestor modificari nu participa !!!
Acest concurs a ajuns in aceasta situatie prin buna vointa dlui Vladut Mateianu care...................... !!!
Revin maine cu amanunte,pentru ca in momentul de fata plec la o nunta !!!
Nu cred ca trebuie căutați vinovați ... ci doar o soluție
Un calcul simplu la 16 echipe participantei cu toată balta achitata + organizare , fondul de premiere nu depășește 15.000 RON. Pentru locul 1 , 2 și 3 plus captura bugetul este foarte mic în comparație cu taxa .
Dacă se închiriază doar jumătate de balta atunci este alta mâncare de peste .
Marian Constantin scrie:Nu cred ca trebuie căutați vinovați ... ci doar o soluție
Un calcul simplu la 16 echipe participantei cu toată balta achitata + organizare , fondul de premiere nu depășește 15.000 RON. Pentru locul 1 , 2 și 3 plus captura bugetul este foarte mic în comparație cu taxa .
Dacă se închiriază doar jumătate de balta atunci este alta mâncare de peste .
DeduDaniel scrie:Fiind un concurs la sfarsitul sezonului este un pic mai greu sa schimbi regulile din mers si sa il prelungesti cu inca 24 ore(lipsa zilelor de concediu, numarul pescarilor, alte resurse)sunt cateva din motivele pentru care noi nu participam.... formatul initial sau cel de la editiile anterioare era foarte ok! Din aceasta cauza cunosc minim 3 echipe care nu pot participa !!! O zi buna.
Acest concurs a ajuns in aceasta situatie prin buna vointa dlui Vladut Mateianu care...................... !!!
"Dl. Vladut " a facut destul Victoras. Sa mai faca si altii....
Ideea este ca "cineva" te mananca ! Iar tu iti versi nervii pe cei care sunt alaturi de tine....
"Dl. Vladut " a facut destul Victoras. Sa mai faca si altii....
Ideea este ca "cineva" te mananca ! Iar tu iti versi nervii pe cei care sunt alaturi de tine...."
Vladut, pana acum 2-3 luni de zile ai zis ca pe tine te mananca cineva..... si ca "unii" care iti vor "raul" vorbesc cu alti pescari sa nu participe la concursurile tale, s.a.m.d !!!
Ce pot sa spun despre acest concurs ?
Acest concurs trebuia sa fie promovat de catre Vladut Mateianu in calitate de organizator, dar Vladut s-a ocupat inca din anul 2015, de promovarea concursului "TURNEUL CRAPMANIA 2016" / Mar Noi 03, 2015 ,concurs care s-a transformat ulterior in "CUPA CRAPMANIA.RO (NOUL FORMAT)" / Lun Mai 02, 2016...................................!!! In aceasta perioada l-am intrebat pe Vladut de ce nu posteaza " CUPA IERNII MV2 - Editia X anul 2016 ", mai ales ca "cineva" postase un concurs in perioada cand ar fi trebuit sa se organizeze " CUPA IERNII MV2 - Editia X anul 2016, iar el a zis ca este timp. Dupa un timp foarte scurt Vladut cedeaza organizarea concursului " CUPA IERNII MV2 - Editia X anul 2016 ", clubului WLC care este de acord cu aceasta organizare si la fel am fost si eu de acord !!! Vladut a motivat acest lucru spunand ca el din acel moment nu mai organizeaza niciun concurs !!! La o zi sau doua , m-a sunat Marian Constantin (in momentul acela component al lotului "SENZOR") care a spus ca a vorbit cu Vladut si ca a fost o greseala si ca tot ei ( SENZOR) vor organiza "CUPA IERNII MV2 - Editia X anul 2016",iar Marian Constantin a spus ca el se va ocupa personal de organizare !!! Nu trece nici de aceasta data mult timp si Marian Constantin pleaca de la "SENZOR" si ma anunta ca el nu mai organizeaza " CUPA IERNII MV2 - Editia X anul 2016 ", pentru ca Vladut i-a cerut la acest concurs un loc gratis, iar el nu are cum sa fac acest lucru !!! In fine vorbesc din nou cu Vladut (pentru ca el era pionul principal)si acesta ma anunta ca Adi Forest va fi cel care organizeaza " CUPA IERNII MV2 - Editia X anul 2016 "!!!
Epilog:
Vorbesc cu Adi Forest,iar acesta imi confirma ca el va organiza " CUPA IERNII MV2 - Editia X anul 2016 " si ca Vladut nu mai are de a face cu acest concurs !!! Am stat de vorba cu si i-am atras atentia de cel putin cinci ori in ce se baga, iar el a spus ca stie si ca raspunde !!!
P.S. "Vladut a motivat acest lucru spunand ca el din acel moment nu mai organizeaza niciun concurs !!!
"Vladut Mateianu" PARTY CUP EDITIA VIII-A / Mie Aug 10, 2016
"Vladut Mateianu" CUPA HIBERNARII GREEN PARADISE –EDITIA I-A / Vin Sep 02, 2016
Victoras, rufele murdare se spala in familie. In 10 ani am fost mereu alaturi de tine, contribuind la promovarea baltii, atat la bine cat si la rau. Colegul meu Adi Forest nu are experienta mea, de aceea ii este mai greu la inceput. Spijina-l cum m-ai sprijinit pe mine si vei vedea in viitor ca va fi bine. Mai ales ca nu cred ca banii sunt ptr tine o problema ! Incet, cu calm si intelegere, veti ajunge la un numitor comun, astfel incat concurentii sa fie multumiti. Mai ales ca este ultimul concurs important al anului...
PS. Concursurile de la Green Paradise doar le-am postat, nu sunt organizator...
Marian Constantin scrie:Dacă se strâng 16 echipe , ne poți prezenta standurile care le bagi în concurs precum și sectorizarea lor ?
Și dacă este posibil sa jucam doar pe jumătate de balta .. pana în pontonul lui Victoras ..
Asta si vreau Mary, sa ne strangem macar 16 echipe si sa facem doua sectoare de cate 8 echipe. Problema este sa vrea si Victoras sa ne inchirieze balta doar pe jumatate ca nu prea este nici o combinatie daca platim toata balta intreaga si jucam doar pe jumate....
Propun urmatoarea varianta in cazul in care se va juca pe prima parte a baltii: sa nu se mai faca schimb de locuri, tinand cont ca au fost eliminate locurile mai putin productive. Ma gandesc ca in acest caz, vor mai fi si alti doritori.