CUPA AMIX FRASINET 2 TELEORMAN

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
claudiue
Puncte: 0

Re: CUPA AMIX FRASINET 2 TELEORMAN

Mesaj de claudiue »

stt_mrs scrie:
claudiue scrie:In cazul asta esti de temut in competitii :lol:
Adevaratul pescar nu raneste crapii, nici macar cu acul !
sincer, ma astept la injuraturi,dar am postat fotografia pt a va arata ca balta are peste.
.
Balta poate AVEA peste inainte de cativa pescari cu mana ca tine sa o viziteze.
Mana intinsa!

kitanu

Mesaj de kitanu »

cred ca am facut o greseala toti care am fost la acest concurs :!: :!: :!: nu am pescuit cu mana si asta a fost una din marile noastre greseli :!: :P cred ca si la greaca sau an alta parte nu o sa mai gresesc :mrgreen: nu mai are balta aia baboi decat cred eu ca adevarat baboi :mrgreen: lostrite(biban soare),carasel sau mai stiu eu ce specii :mrgreen: :lol: :mrgreen:

vierme-pescar

Mesaj de vierme-pescar »

a fost cineva recent la tibrinu pe balta mica?

vierme-pescar

Mesaj de vierme-pescar »

mircica am auzit ca mergi vineri la tibrinu

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

PENTRU CEI INTERESATI. A FOST MANARIE DIN PARTEA LUI DAN JIANU. S-AU SCAPAT PE EI LA O DISCUTIE CU UN PRIETEN DE-AL MEU NESTIIND CA INDIVIDUL IMI ESTE APROPIAT. CAPTURA A VENIT PE BICICLETA. NU STIAM CA, CRAPII SE DESCURCA LA CICLISM. AM CREZUT CA IN AFARA DE TATAIE NU LE ARE NIMENI CU BICICLETA. (SALUTARI CRISTI SI SARBATORI FERICITE!!!!........CHIAR DACA NU CITESTI.....) :wink:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

doru_croc scrie:PENTRU CEI INTERESATI. A FOST MANARIE DIN PARTEA LUI DAN JIANU. S-AU SCAPAT PE EI LA O DISCUTIE CU UN PRIETEN DE-AL MEU NESTIIND CA INDIVIDUL IMI ESTE APROPIAT. CAPTURA A VENIT PE BICICLETA. NU STIAM CA, CRAPII SE DESCURCA LA CICLISM. AM CREZUT CA IN AFARA DE TATAIE NU LE ARE NIMENI CU BICICLETA. (SALUTARI CRISTI SI SARBATORI FERICITE!!!!........CHIAR DACA NU CITESTI.....) :wink:
Hotul neprins e negustor cinstit! Noi sa fim sanatosi ca la ce reclama si-a facut el la ultimul concurs...
Eu m-am linistit cu concursurile, la anul doar pescuit de placere!
Sarbatori fericite !
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am inteles ca balta este scoasa la vanzare !!!!! Este adevarat ???
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

E adevarat. :wink:
Ai MP.
C. S. PELICANUL

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

doru_croc scrie:PENTRU CEI INTERESATI. A FOST MANARIE DIN PARTEA LUI DAN JIANU. S-AU SCAPAT PE EI LA O DISCUTIE CU UN PRIETEN DE-AL MEU NESTIIND CA INDIVIDUL IMI ESTE APROPIAT. CAPTURA A VENIT PE BICICLETA. NU STIAM CA, CRAPII SE DESCURCA LA CICLISM. AM CREZUT CA IN AFARA DE TATAIE NU LE ARE NIMENI CU BICICLETA. (SALUTARI CRISTI SI SARBATORI FERICITE!!!!........CHIAR DACA NU CITESTI.....) :wink:
Salutari si tie si La Multi Ani ! Mai este si Iorgos fost ciclist
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:Am inteles ca balta este scoasa la vanzare !!!!! Este adevarat ???
Am inteles ca a golit balta sa curete resturile de trestie. Dupa inundatiile din 2005 digul a fost deteriorat, balta s-a golit, iar canalul a fost invadat de trestie pe care nu a taiat-o cand a inceput acumularea. Digul nu este dalat si nu primeste autorizatie de functionare pana nu se rezolva problema asta (cu dale cumparate de la SGA ).
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”