Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
 pe mine nu ma deranjeaza findca nu ma joc cu el nu invart in gol
 pe mine nu ma deranjeaza findca nu ma joc cu el nu invart in gol  la shimano aerlex anul trecut am patit ca sa slabit piulita  inauntru sub tambur si filetul sa dus   nu am observat ca eram in concurs , am nadit cu spombul cand am observat deja  trebuia sa schimb mulineta ,nu are tambur de rezerva dar am luat doua mulinete
 la shimano aerlex anul trecut am patit ca sa slabit piulita  inauntru sub tambur si filetul sa dus   nu am observat ca eram in concurs , am nadit cu spombul cand am observat deja  trebuia sa schimb mulineta ,nu are tambur de rezerva dar am luat doua mulinete   la pret de un tambur shimano, e un tractor vechi facut la brasov
  la pret de un tambur shimano, e un tractor vechi facut la brasov  si nu are plasticuri inauntru ca shimano ,mecanismul e acelasi dar nu au pus un arculeti si din aceasta cauza nu se invarte inapoi eu zic ca se poate folosi si la pescuitul propriu zis  la driluri trebuie folosita frana , nu poti folosi anti returul ca nu are, eu din aceasta cauza nu folosesc la pescuitul propriu zis
 si nu are plasticuri inauntru ca shimano ,mecanismul e acelasi dar nu au pus un arculeti si din aceasta cauza nu se invarte inapoi eu zic ca se poate folosi si la pescuitul propriu zis  la driluri trebuie folosita frana , nu poti folosi anti returul ca nu are, eu din aceasta cauza nu folosesc la pescuitul propriu zis