iohann scrie:in primul rand, aveam pretentii de la cei cu ani in spate de concursuri!!!
trebuie sa intelegeti un lucru:Hermes-Peris este inainte de toate o afacere!cum fiecare are ceva sau lucreaza undeva, etc, asa si aici administratia face cum crede!fiecare e liber sa mearga unde doreste!singurul care a inteles care este treaba, este George Iorga!pestele nu se mai hraneste, din cauza temperaturilor scazute!ce legatura au concursurile?!balta este oricum plina aproape mereu!daca nu aveti idee de investitile facute acolo, vorbiti cu Florin si poate o sa intelegeti situatia.
am prins multe concursuri pe diverse balti pe timp rece si la unele chiar nu am prins niciun peste!
totul se datoreaza temperaturilor scazute si credeti-ma ca am dreptate!
Asta am explicat si eu. Sunt prezent in acest concurs, am vazut cat de rece e apa. Mai mult, acum o saptamana am pescuit 24h si treaba a stat la fel.
Din pacate este mult mai usor sa aruncam vorbe decat sa gandim! Acuzam in loc sa ajutam, dam cu pietre in cei care vor sa faca ceva in loc sa folosim pietrele sa acoperim o groapa.