Pescuitul la crap cere putin mai mult timp pentru o echilibrare cat mai corecta a pistei de concurs. Adica un trei zile, asa cum au gandit si la CIPS FIPS.
Este epuizant pentru orice om acest timp, sa participe de unul singur. Se poate da in altceva.
In doi pescari este destul de ok si depinde numai de organizare ca pescuitul sa se desfasoare de unul singur, asigurand odihna necesara ambilor parteneri.
In doi am pescuit in majoritatea concursurilor pana acum 3 ani si am obtinut cateva zeci de podiumuri. Am observat ca nimeni nu apreciaza asta.
Am concurs de plantat castigat pe Tancabesti , tot in doi. Stie cineva ?
Am concurs de plantat pe Sarulesti de 5 zile in care am pierdut podiumul din cauza conjuncturii, nu a epuizarii. Tot in doi. A contat pentru cineva ?
Pai si atunci de ce sa faci ceva care nu este apreciat de nimeni si mai ales ca o faceam cu dezavantaj ?
Eu cred ca lipsa completarii echipelor pe la unele concursuri ( multe ) si de aici vine. Pescarii se grupeaza pe criterii valorice si lenevistice

cate 3-4 si ioc echipe.
Organizatorii gandesc ca asa se plateste mai usor taxa. O gresala dupa parerea mea, atat pentru concurenti cat si pentru organizatori. Privind in ansamblu anul competitional, toata lumea are de pierdut.
Impartim cheltuielile fara sa observam ca si eventualele premii castigate se diminueaza si fara sa observam ca necompletarea locurilor este foarte deranjanta atat ca premii cat si ca organizare a pistei de concurs. Este matematica pura, dar se vede ca ne place mai mult natura.