Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Un rezumat scurt, zic eu, care reflecta parerea poate a sute de pescari carora le place sa pescuiasca, mai intra pe forum sa citeasca una alta, si dau peste un subiect cum ar fi CN 2016... si dupa citirea celor cateva pagini bune, ramai stupefiat de ce se intampla cu acest fenomen, si in loc sa faci un pas odata cu experienta acumulata, sa "joci in alta liga", mai bine ramai sa practici acest sport doar de placere...popescu sus-jos, unu semneaza ca este de acord cu colectarea taxei dupa care intreaba in ce cont sa vireze banii, toti sunt de acord cu taxa de participare la sedinta, pe urma se intorc cu capul in jos, tot asa si cu locatia. Din moment ce iti dai acordul prin semnatura, inseamna ca ai luat la cunostinta si iti asumi cele discutate, sau gresesc ? Nu este un document cat de cat oficial ? V-ati gandit ca aceste fapte, va pot afecta in mica/mare parte busines-ul... ? Pentru ca marea majoritate aveti afaceri in domeniu!ovideli scrie:dar ce am vazut privind fenomenul din exterior m-a facut sa zic "pas" (imi imaginez ce se vede din interior), asa se intampla cand banii devin ochiul dracului, iar sportivitatea o ia pe aratura, mai mult nu comentez ca nu ma intereseaza.
In primul rand frumos era sa te prezinti, ca sa stiu si eu cu cine discut....yoogoofy scrie:Sunt un pescar, care urmareste cu interes acest fenomen! !
Aici imi cer scuze ca nu accept sa ne tragi tu de urechi, dar realitatea este alta.... Acel "unu" care a semnat a fost unul dintre promotorii carpfishingului in Romania, cu participari la 5 campionate mondiale si 2 titluri de vicecampion mondial ! Acel "unu" a fost printre primii organizatori de concursuri din Romania acum 11 ani, cu peste 100 de organizari la activ, inclusiv etape de CN.yoogoofy scrie:....unu semneaza ca este de acord cu colectarea taxei dupa care intreaba in ce cont sa vireze banii, toti sunt de acord cu taxa de participare la sedinta, pe urma se intorc cu capul in jos, tot asa si cu locatia. Din moment ce iti dai acordul prin semnatura, inseamna ca ai luat la cunostinta si iti asumi cele discutate, sau gresesc ? Nu este un document cat de cat oficial ? V-ati gandit ca aceste fapte, va pot afecta in mica/mare parte busines-ul... ? Pentru ca marea majoritate aveti afaceri in domeniu!