Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Mari absenti ? Nu stiu la cine te referi, dar sunt istorie. Vin altii din spate, cu talent si fara talente, ca vedetele....ejas scrie:
Felicitari si marilor absenti care prin comentariile lor au sporit interesul pentru concurs. La anul sper sa va vedem in arena.
Poate mai importanta era cupa si laurii ! Sper ca inca mai sunt pescari care vin la concursuri ptr faima si nu ptr bani !Marian Constantin scrie:Locul 1 era în joc .. cu un peste de 2.5 kg făceam 8.3 puncte și implicit câștigăm locul 1 la general.petre iulian scrie:Locul 1e dat deja...se joaca locul 2 si 3 pana in ultimul minut![]()
Ghinionul nostru a fost sa pierdem un peste la minciog în etapa 2 și de altfel singurul scăpat din cele 200 kg prinse ..
Pot spune cu amaraciune ca acel peste a valorat 12000 RON..
.....corect am terminat pe 2in sectorul B si pe 1 in A si castigam relaxat ....dar punctajul a fost modificat si nu e ce am facut eu ...locul 4 trebuia sa aibe 4 puncte si de la 5 in sus zecimale...asta e punctajul facut de mine .Ironia este ca daca se pastra acest punctaj ..noi castigam locul 1..Lucian SV scrie:Ce ironie a sorţii. Petre Iulian, care a propus prima oară acest sistem, termină gâfâind după locul doi pe trei când ar fi câştigat balta relaxat pe sectoare.