Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Ma faci sa rad. Nu stiu nici eu cum imi permit sa rad de frustrarile tale, recunosc !Alexandru Popescu scrie:
Nu stiu cum iti permiti sa jignesti! Tocmai tu care faci te scalzi in crapi, am sa fac rost de poza sa arat exemplul care il dai!!!
ca tot vorbim de agramati...si tu cam dai rateurigabi1 scrie:''care o înping să dea lecții de morală unora care au ani de pescuit cât nu are ea de toti.
nu ştiu ce să zic, eu m-am cam plictisit să-l trolez. cred că e tânăr ca să nu zic altfel. emană o naivitate ieşită din comun sau o fi tras pe nas aseară.Dan M scrie:N am citit acest topic, dar dupa ultimele postari cred ca o ia pe aratura. Il inchidem?
decât să-mi iau un corector de texte mai bine îmi iau un gabi1 sau un iulius!iulius_gherase scrie:ca tot vorbim de agramati...si tu cam dai rateurigabi1 scrie:''care o înping să dea lecții de morală unora care au ani de pescuit cât nu are ea de toti.
iulius_gherase scrie:ca tot vorbim de agramati...si tu cam dai rateurigabi1 scrie:''care o înping să dea lecții de morală unora care au ani de pescuit cât nu are ea de toti.
Dacă tăceai...nu făceai confuzie între o greșală de tastare(M/N alăturate) și greșelile gramaticale evidente. Tu, tot prin Bazar cu maimuța îți pierzi timpul??iulius_gherase scrie:
Te-am prins!!!Ți-ai luat trening și Adibos Superstar de ginerică din Dragoane.iulius_gherase scrie: tu tot cu locurile de parcare in dragonul rosu te ocupi?sau nu ai bani de tramvai pana acolo?