Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de Vladut Mateianu »

Majoritatea loturilor sunt din Bucuresti. Daca ne ghidam dupa acest aspect ar trebui tinut CN in zona Bucurestiului, nu in alta parte.
Sustin proiectul Ungaria ptr ca acolo va fi CM. Nu la Corbu. Degeaba demonstrezi ca sti sa prinzi sute de kg, daca pe pista de CM nu esti in stare sa prinzi nimic....

PS. Cea mai mare cheltuiala la Corbu este nada. Am estimat la 15.000 lei ptr 2 manse. In Ungaria altfel stau lucrurile din informatiile mele ! Adica ar ramane bani de benzina ptr turul Europei, tot lotul....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Navis Carpo scrie:Dar anul viitor ce fac loturile astea (momentan fantoma) din Ardeal care conditioneaza participarea la CN-ul Romaniei, de disputarea in Ungaria?
Dar peste doi ani daca ne loveste CM-ul pe lacul Corbu ce vor face? Vor astepta CM-ul din Ungaria peste nu stiu cati ani?
Sedintele viitoare le facem la Budapesta ca sa participe si ei?
Referitor la costuri, pentru Clubul Carping, deplasarea in Ungaria pentru etapa de calificari aduce o crestere totala a costurilor cu 5000 lei (incluzand si nada), fata de deplasarea la Corbu.
Ideea lui Dan Mitranescu pe care am spus-o si eu in sedinta este de luat in calcul: toate costurile organizarii CN-ului sa se regaseasca prin mediere intr-o singura taxa platita de toate loturile participante in etapa de calificari. Pentru finala cele 6 loturi vor avea taxa ZERO.
CN il organizeaza Agvps. Nu noi. Si trebuie sa arate deschidere nationala, nu conditionata de bugetul cluburilor.... Altfel vor participa aceleasi cluburi bogate, iar restul vor migra catre Federatie probabil. Unde este si clubul in numele caruia vorbesti, nu ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Imagine
Adicătelea sindromul Buhac (la două capete) încă mai are prozeliți. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

romanraul

Mesaj de romanraul »

Dan Mitranescu scrie: Si in finala. Ce se intampla cu un lot care vine la CN cu calculele facute pe 3000 lei si se pomeneste ca mai are de dat inca de 3 ori mai mult cand se califica in finala ?
Hai sa zicem ca face pe naiba in sapte si se duce cu cheltuielile in 11000 lei ( ca nu a vrut sa dea de la inceput decat jumatate ). Cu ce consumabile se prezinta acel lot in finala ( nada, saci solubili, fire, ace , plumbi, ... ) Eu cred ca vine sa faca numai act de prezenta ... si sa dezechilibreze inclusiv finala.
Asta e chiar tare :))))
Nu exista asa ceva.... cred ca e o gluma.... adica merge lumea sa piarda ??? Si nu exista club sa nu isi permita acest lucru cel putin din cei care au stat la masa....
Hai domnle sa fim seriosi
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

romanraul scrie:
Dan Mitranescu scrie: Si in finala. Ce se intampla cu un lot care vine la CN cu calculele facute pe 3000 lei si se pomeneste ca mai are de dat inca de 3 ori mai mult cand se califica in finala ?
Hai sa zicem ca face pe naiba in sapte si se duce cu cheltuielile in 11000 lei ( ca nu a vrut sa dea de la inceput decat jumatate ). Cu ce consumabile se prezinta acel lot in finala ( nada, saci solubili, fire, ace , plumbi, ... ) Eu cred ca vine sa faca numai act de prezenta ... si sa dezechilibreze inclusiv finala.
Asta e chiar tare :))))
Nu exista asa ceva.... cred ca e o gluma.... adica merge lumea sa piarda ??? Si nu exista club sa nu isi permita acest lucru cel putin din cei care au stat la masa....
Hai domnle sa fim seriosi
Pai din moment ce nu isi permite sa plateasca de la inceput inca 2000, ca sa nu mai dea 8000 in caz ca se califica, pentru mine, care am vazut ce se intampla efectiv pe balta si care este mentalitatea pe finalul primei manse, cam asta inseamna.

P.S. oricum este clar ca participam la singura competitie din lume in care cu cat esti mai bun, cu atat ai mai mult de platit. Eu propuneam spre votare ca cine castiga CN-ul sa plateasca ambele manse . Barem stiam o treaba. :)

Dan Mitranescu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: CN il organizeaza Agvps. Nu noi. Si trebuie sa arate deschidere nationala, nu conditionata de bugetul cluburilor.... Altfel vor participa aceleasi cluburi bogate, iar restul vor migra catre Federatie probabil. Unde este si clubul in numele caruia vorbesti, nu ?
"Cluburi bogate" au un avantaj acum, cand calculele sunt facute pe 11000 lei ( ca suma asta se vehiculeaza , nu alta ).
Un club sarac si cu valoare poate ca sta acasa daca nu isi permite banii astia.
Cu jumatate din ei are asigurata toata participarea, demnitatea si pozitia de fair play.

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Mare adevar Dane! Este normal ca toți sa plătească de la început!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Dan Mitranescu
Veteran

Dan Mitranescu scrie: .....
P.S. oricum este clar ca participam la singura competitie din lume in care cu cat esti mai bun, cu atat ai mai mult de platit.
......
Rectific. Mai exista un domeniu in care cu cat iti dovedesti aptitudinile sportive mai bine si mai mult, cu atat decartezi mai tare. :)

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Ce nu pot eu sa inteleg e urmatorul lucru:cum e posibil ca un asemenea eveniment(CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP) nu poate sa atraga sponsori?!?!?!? Cluburile pot,dar EVENIMENTUL in sine nu poate?Vrajeala cu organizator AGVPS nu merge,toti stim ca AGVPS nu e interesat de organizare,dar el inscrie echipa castigatoare la mondiale.Doar atat! Oricat s-ar chinui dl Orhei,nu poate sa faca mai mult.Daca nu suntem in stare sa ne organizam intr-o structura(ceva de genul fostului APCR),de ce nu externalizam organizarea campionatului catre un tert? Sunt convins ca orice firma de organizare evenimente ar fi capabila sa faca acest concurs si mai ieftin pt participanti si sa faca si profit propriu.
Fratilor, e cel mai frumos si important eveniment crapist dintr-un an,este imposibil sa nu se gaseasca fonduri pentru el.Trebuie doar sa avem pe cineva care sa se ocupe.Nu a fost bun Vladeanu si Stanila(si totusi ei aduceau bani) haideti sa alegem pe altcineva!Dar trebuie sa lasam orgoliili la o parte si sa ne organizam cumva si, in COLABORARE cu AGVPS,sa facem un proiect frumos.
Parerea mea...
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Pescuitul la nivel de competiție este scump pentru toată lumea.
Va cramponati de bani...
Sunt peste 100 concursuri și toate sunt pline, la baza unui lot sta:
1: un producător de nada
2: un grup de prieteni nebuni
3: în jurul unui magazin de profil
4: 1 și 3 în cel mai bun caz
Atât timp cât nu avem o umbrela deasupra noastră vorba și dezbateri inutile vor fi...
Eu zic sa puneți bănuți la ciorap și cn-ul din 2017 sa se tina în 2018.
O seara frumoasa!
Sunt sigur ca se vor găsi bani pentru toate.
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”