Moderator: gor965
CN il organizeaza Agvps. Nu noi. Si trebuie sa arate deschidere nationala, nu conditionata de bugetul cluburilor.... Altfel vor participa aceleasi cluburi bogate, iar restul vor migra catre Federatie probabil. Unde este si clubul in numele caruia vorbesti, nu ?Navis Carpo scrie:Dar anul viitor ce fac loturile astea (momentan fantoma) din Ardeal care conditioneaza participarea la CN-ul Romaniei, de disputarea in Ungaria?
Dar peste doi ani daca ne loveste CM-ul pe lacul Corbu ce vor face? Vor astepta CM-ul din Ungaria peste nu stiu cati ani?
Sedintele viitoare le facem la Budapesta ca sa participe si ei?
Referitor la costuri, pentru Clubul Carping, deplasarea in Ungaria pentru etapa de calificari aduce o crestere totala a costurilor cu 5000 lei (incluzand si nada), fata de deplasarea la Corbu.
Ideea lui Dan Mitranescu pe care am spus-o si eu in sedinta este de luat in calcul: toate costurile organizarii CN-ului sa se regaseasca prin mediere intr-o singura taxa platita de toate loturile participante in etapa de calificari. Pentru finala cele 6 loturi vor avea taxa ZERO.
Asta e chiar tareDan Mitranescu scrie: Si in finala. Ce se intampla cu un lot care vine la CN cu calculele facute pe 3000 lei si se pomeneste ca mai are de dat inca de 3 ori mai mult cand se califica in finala ?
Hai sa zicem ca face pe naiba in sapte si se duce cu cheltuielile in 11000 lei ( ca nu a vrut sa dea de la inceput decat jumatate ). Cu ce consumabile se prezinta acel lot in finala ( nada, saci solubili, fire, ace , plumbi, ... ) Eu cred ca vine sa faca numai act de prezenta ... si sa dezechilibreze inclusiv finala.
Pai din moment ce nu isi permite sa plateasca de la inceput inca 2000, ca sa nu mai dea 8000 in caz ca se califica, pentru mine, care am vazut ce se intampla efectiv pe balta si care este mentalitatea pe finalul primei manse, cam asta inseamna.romanraul scrie:Asta e chiar tareDan Mitranescu scrie: Si in finala. Ce se intampla cu un lot care vine la CN cu calculele facute pe 3000 lei si se pomeneste ca mai are de dat inca de 3 ori mai mult cand se califica in finala ?
Hai sa zicem ca face pe naiba in sapte si se duce cu cheltuielile in 11000 lei ( ca nu a vrut sa dea de la inceput decat jumatate ). Cu ce consumabile se prezinta acel lot in finala ( nada, saci solubili, fire, ace , plumbi, ... ) Eu cred ca vine sa faca numai act de prezenta ... si sa dezechilibreze inclusiv finala.)))
Nu exista asa ceva.... cred ca e o gluma.... adica merge lumea sa piarda ??? Si nu exista club sa nu isi permita acest lucru cel putin din cei care au stat la masa....
Hai domnle sa fim seriosi
"Cluburi bogate" au un avantaj acum, cand calculele sunt facute pe 11000 lei ( ca suma asta se vehiculeaza , nu alta ).Vladut Mateianu scrie: CN il organizeaza Agvps. Nu noi. Si trebuie sa arate deschidere nationala, nu conditionata de bugetul cluburilor.... Altfel vor participa aceleasi cluburi bogate, iar restul vor migra catre Federatie probabil. Unde este si clubul in numele caruia vorbesti, nu ?
Rectific. Mai exista un domeniu in care cu cat iti dovedesti aptitudinile sportive mai bine si mai mult, cu atat decartezi mai tare.Dan Mitranescu scrie: .....
P.S. oricum este clar ca participam la singura competitie din lume in care cu cat esti mai bun, cu atat ai mai mult de platit.
......