Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ok, pana atunci voi posta eu, neoficial, varianta propusa de un club(datele complete le va posta Adi, secretarul subcomisiei de crap) :

Taxa participare 2 manse : circa 120 milioane/lot (balta, arbitraj, buget echipa nationala)
Perioada : cea anuntata de Adi, 2 manse

Concret, tinand cont ca ptr Corbu consumul de nada este estimat de mine la minimum 50 milioane/mansa, un lot calificat in finala va aloca evenimentului circa 220 milioane, plus cheltuielile aferente : deplasare, cazare, mancare, etc.

Varianta propusa de mine( Senzor) este urmatoarea :

Taxa participare : 2000 lei/lot la prima mansa (asigura chirie balta+arbitraj strain, ca sa nu existe discutii)+ 3500 lei/lot ptr finala-platiti doar de cele 6 cluburi calificate(asigura chirie balta+arbitaj+taxa CIPS de 1500 euro+cheltuieli reprezentant organizator, adica AGVPS)

Total : 5500 lei ptr un lot calificat in finala, respectiv 2000 lei/lot ptr cei care nu se califica.
La care se adauga cheltuielile legate de deplasare, cazare, mancare. Balta nu are densitate f mare de peste, deci nada nu va fi o cheltuiala f. mare.....

Acum, ca aveti variantele propuse, ganditi-va bine si votati ! Ma refer la cluburile care vor sa participe.

PS. Nu voi sustine niciodata idee sa voteze doar cluburile vechi(cum a propus cineva) si nici ideea sa poata participa doar cluburile membre vechi Agps(alta propunere), ar trebui sa existe deschidere nationala cat mai mare si sa poata participa cat mai multe cluburi, chiar daca depun actele in ultima zi de inscriere !

Astept pareri.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Daca se judeca strict pe cifre( astea dor cel mai tare), varianta agreata de majoritate este evidenta. Darrr cum altele sunt interesele, Vldut prin postarea ta ai declarat oficial startul "ursărelii".
P.s.- nu sunt afiliat la vreun club, nu voi participa la c.n. dar daca incercati sa bagati pumnu-n gura prin formulari"sa se abtina cei neafiliati", faceti sectiune privata si s-a terminat circul, iar noi astia fideli forumului ne dam cu parerea cum putem, ca d-aia se cheama FORUM. Un punct important de discutat la sedintele astea de yoga, ar fi trebuit sa fie DE CE NU PARTICIPA LUMEA LA CAMPIONAT. Eu personal daca nu apar in liste la concursuri nu este pentru ca nu pescuiesc. Pescuiesc slava Domnului si sunt convins ca in situatia mea sunt multi utilizatori de aici. La concursuri nu mai merg pentru ca m-am saturat sa fiu in randurile "fraierilor cotizanti". Dar poate intr-o buna zi....se va schimba calimera

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Eu personal sunt satul de aceste sedinte care le numesc 'circoteca si nu mai participam la nici una .Anul trecut s a decis ceva (1000 euro pt lot )si in urma acestor decizii noi ca si club am zis ..pas.Dupa ce am facut bugetul clubului cu ce cheltuieli avem in 2016 s a stabilit o cotizatie . Dupa acest lucru s a sucit iar taxa de participare care era mult mai mica dar noi deja nu bugetasem acest lucru si a trebuit sa zicem iar passs.In concluzie ne dorim ceva sigur si oficial pt 2017 fara nici o schimbare -'sucire...
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

odsec

Mesaj de odsec »

neoficial dar SIGUR taxa pt. ungaria e cel postat de Vladuti si nu sunt participant nici organizator numai un batran pescar...... de crap :D care vrea sa ajute Romania la CM. :!:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

petre iulian scrie:Eu personal sunt satul de aceste sedinte care le numesc 'circoteca si nu mai participam la nici una .Anul trecut s a decis ceva (1000 euro pt lot )si in urma acestor decizii noi ca si club am zis ..pas.Dupa ce am facut bugetul clubului cu ce cheltuieli avem in 2016 s a stabilit o cotizatie . Dupa acest lucru s a sucit iar taxa de participare care era mult mai mica dar noi deja nu bugetasem acest lucru si a trebuit sa zicem iar passs.In concluzie ne dorim ceva sigur si oficial pt 2017 fara nici o schimbare -'sucire...
Iulica, primul pas daca vrei sa participi la CN este sa participi la sedinte ! Mai ales ca esti din Bucuresti...
Referitor la taxa, parerea mea este ca este obligatia clubului(nu a membrilor cotizanti) sa o suporte, majoritatea firmelor de nada care au un club asa fac ! :wink: Ptr ca imaginea firmei respective(inclusiv vanzarile) creste in functie de rezultatul obtinut la CN ! Deci tu, ca coproprietar trebuie sa vi la sedinta si sa-ti aperi interesul !

PS. Este usor sa accepti si sa votezi taxe mari atunci cand nu le platesti din buzunarul tau...
CS SENZOR

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:
petre iulian scrie:Eu personal sunt satul de aceste sedinte care le numesc 'circoteca si nu mai participam la nici una .Anul trecut s a decis ceva (1000 euro pt lot )si in urma acestor decizii noi ca si club am zis ..pas.Dupa ce am facut bugetul clubului cu ce cheltuieli avem in 2016 s a stabilit o cotizatie . Dupa acest lucru s a sucit iar taxa de participare care era mult mai mica dar noi deja nu bugetasem acest lucru si a trebuit sa zicem iar passs.In concluzie ne dorim ceva sigur si oficial pt 2017 fara nici o schimbare -'sucire...
Iulica, primul pas daca vrei sa participi la CN este sa participi la sedinte ! Mai ales ca esti din Bucuresti...
Referitor la taxa, parerea mea este ca este obligatia clubului(nu a membrilor cotizanti) sa o suporte, majoritatea firmelor de nada care au un club asa fac ! :wink: Ptr ca imaginea firmei respective(inclusiv vanzarile) creste in functie de rezultatul obtinut la CN ! Deci tu, ca coproprietar trebuie sa vi la sedinta si sa-ti aperi interesul !

PS. Este usor sa accepti si sa votezi taxe mari atunci cand nu le platesti din buzunarul tau...
BINE PUNCTAT MUSO...
Balta Puiesti

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Dl. Iulian,

Clubul dumneavoastra face parte din structura AGVPS.
De ce nu ati participat la sedinta?

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Pe LAKE DESEDA se va desfasura si campionatul Ungarie .
Au mai solicitat Franta si inca o natiune.
In luna august 2017, in UNGARIA - pe LAKE DESEDA se organizeaza un concurs international dupa care lacul va fi inchis pentru pescuit.

Toate aceste date le-am obtinut de la administratorul lacului.

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei

Tapu

Mesaj de Tapu »

salut.
sunt nou in lumea pescuitului la crap motiv pentru care, cerandu-mi scuze pentru interventie, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie (rugaminte adresata in special lui Vladut):
sumele vehiculate pentru participarea la CN organizat in Romania (pe corbu mai exact) din ce sunt alcatuite? ce anume duce la o taxa de 12000lei/club??
va multumesc foarte mult.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Tapu scrie:salut.
sunt nou in lumea pescuitului la crap motiv pentru care, cerandu-mi scuze pentru interventie, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie (rugaminte adresata in special lui Vladut):
sumele vehiculate pentru participarea la CN organizat in Romania (pe corbu mai exact) din ce sunt alcatuite? ce anume duce la o taxa de 12000lei/club??
va multumesc foarte mult.
Datorita starii conflictuale de la sedinta nu am stat pana la sfarsit, dar am aflat de la colegi care sunt costurile ptr Corbu :

Mansa 1 - 1550 arbitraj+100E (taxa cips)+ 1080 balta = 3080 lei
Mansa 2 - 2750 arbitraj + 4500(taxa echipa nationala) + 1080 balta =8330 lei

In total sunt 11.400 lei.

La care se adauga nada ptr 2 manse de circa 15.000 lei (daca vrei sa ai sanse)+inca 3000 lei(per mansa) ptr deplasare, cazare, mancare.

Adica circa 33.000 lei/lot.
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”