Moderator: gor965
Iulica, primul pas daca vrei sa participi la CN este sa participi la sedinte ! Mai ales ca esti din Bucuresti...petre iulian scrie:Eu personal sunt satul de aceste sedinte care le numesc 'circoteca si nu mai participam la nici una .Anul trecut s a decis ceva (1000 euro pt lot )si in urma acestor decizii noi ca si club am zis ..pas.Dupa ce am facut bugetul clubului cu ce cheltuieli avem in 2016 s a stabilit o cotizatie . Dupa acest lucru s a sucit iar taxa de participare care era mult mai mica dar noi deja nu bugetasem acest lucru si a trebuit sa zicem iar passs.In concluzie ne dorim ceva sigur si oficial pt 2017 fara nici o schimbare -'sucire...
BINE PUNCTAT MUSO...Vladut Mateianu scrie:Iulica, primul pas daca vrei sa participi la CN este sa participi la sedinte ! Mai ales ca esti din Bucuresti...petre iulian scrie:Eu personal sunt satul de aceste sedinte care le numesc 'circoteca si nu mai participam la nici una .Anul trecut s a decis ceva (1000 euro pt lot )si in urma acestor decizii noi ca si club am zis ..pas.Dupa ce am facut bugetul clubului cu ce cheltuieli avem in 2016 s a stabilit o cotizatie . Dupa acest lucru s a sucit iar taxa de participare care era mult mai mica dar noi deja nu bugetasem acest lucru si a trebuit sa zicem iar passs.In concluzie ne dorim ceva sigur si oficial pt 2017 fara nici o schimbare -'sucire...
Referitor la taxa, parerea mea este ca este obligatia clubului(nu a membrilor cotizanti) sa o suporte, majoritatea firmelor de nada care au un club asa fac !Ptr ca imaginea firmei respective(inclusiv vanzarile) creste in functie de rezultatul obtinut la CN ! Deci tu, ca coproprietar trebuie sa vi la sedinta si sa-ti aperi interesul !
PS. Este usor sa accepti si sa votezi taxe mari atunci cand nu le platesti din buzunarul tau...
petre iulian scrie:Eu personal sunt satul de aceste sedinte care le numesc 'circoteca si nu mai participam la nici una .Anul trecut s a decis ceva (1000 euro pt lot )si in urma acestor decizii noi ca si club am zis ..pas.Dupa ce am facut bugetul clubului cu ce cheltuieli avem in 2016 s a stabilit o cotizatie . Dupa acest lucru s a sucit iar taxa de participare care era mult mai mica dar noi deja nu bugetasem acest lucru si a trebuit sa zicem iar passs.In concluzie ne dorim ceva sigur si oficial pt 2017 fara nici o schimbare -'sucire...
Datorita starii conflictuale de la sedinta nu am stat pana la sfarsit, dar am aflat de la colegi care sunt costurile ptr Corbu :Tapu scrie:salut.
sunt nou in lumea pescuitului la crap motiv pentru care, cerandu-mi scuze pentru interventie, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie (rugaminte adresata in special lui Vladut):
sumele vehiculate pentru participarea la CN organizat in Romania (pe corbu mai exact) din ce sunt alcatuite? ce anume duce la o taxa de 12000lei/club??
va multumesc foarte mult.