Vanzare mulinete shimano noi sau aproape noi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

kyosmin
Puncte: 0

Vanzare mulinete shimano noi sau aproape noi

Mesaj de kyosmin »

Am o curiozitate
De ce multi vand mulinete shimano noi sau aproape noi ( ma refer la modele noi shimano xtd sau ci4 14000 indiferent de model )?
Intreb pentru ca doresc sa achizitionez iarna asta niste mulinete dar ma pun pe ganduri colegii de pe forum care vand imediat aceste modele
Iau in iunie mulinete noi si dupa le vand
Nu inteleg ??
Au probleme sau cineva a observat ceva in neregula la ele ( in afara de galetul de plastic despre care se stie cum se poate evita)
Rog ajutor de la colegii pescari de pe forum ca sa ma pot hotara .
De exemplu Vladut Mateianu a cumparat xtd , apoi le pune la vanzare
Ceva sfaturi pentru mulinete shimano sau chiar daiwa daca se poate
Membru Fondator - Enjoy Fishing Club
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

costy67
pescar de competitie

Re: Vanzare mulinete shimano noi sau aproape noi

Mesaj de costy67 »

Foarte buna intrebarea,scurt si la obiect.

kyosmin

Mesaj de kyosmin »

Problema este cati vor raspunde , pentru ca majoritatea au anunturi postate ( si nu prea este ok) ,
Dar macar sa raspunda pescarii mai vechi care nu detin aceste mulinete dar totusi au pescuit cu ele( de la un coleg ), sau cei care desfac ( repara)mulinete si le vad in interior .

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Eu am avut și xsc și ci4 xsb, am fost mulțumit de ambele modele,(xsc 2 ani, xsb anul asta)când am trecut de la xsc la xsb am văzut diferența, rula mult mai lin, un rulment si greutate mai redusa,am vandut xsb și am trecut la aerotehnium, iarăși o diferență, la anul le voi vinde și pe astea și îmi voi lua MGS... și zici ca nu mai ai ce sa îți iei...deocamdată...dar fiecare cu stolul lui ;)
Probabil multi le vând pentru ca vor sa treacă la o clasa mai sus, diferențele sunt mici dar sesizabile intre modele
ImagineImagine
BÂZ

mironalin

Mesaj de mironalin »

Si mai e un aspect, datorita scaderii lirei la 5lei, unele produse pe siturile din Anglia pot fi achizitionate la un pret mult redus fata de preturile din Ro, nu mai vorbim daca mai sunt si la promotie, unii au simtit mirosul afacerii, au cumparat si acum le revand, cu un mic profit.
Stiu pe cineva care a luat Xs1 Intensity la 650ron(modelul de 3,9 si 3,75 lb) si Shimano Mgs la 1900ron. As pune link-uri dar nu stiu daca e voie.

kyosmin

Mesaj de kyosmin »

Bogdane , e putin probabil ca toti care cumpara nou in iunie sau ... trec imediat la MGS .
E totusi o mica mare diferenta de bani ( si se cunosc diferentele intre 1200ron si 2000-3000)
Mi-e greu sa cred asa ceva : sa dai 3200ron pe 4 mulinete noi si apoi sa te schimbi in 2-3 luni de zile pe alte mulinete care sunt la mana a doua 5000-6000ron ca ....nu stiu ce
Lasa-ma sa cred ca e vrajeala
Si cu aceste afaceri din afara nu cred ca toti isi permit asa ceva in aceste zile ( dar ma rog)
Eu cred ca ceva e cusut cu ata alba si nimeni nu spune nimic.
Parca era un forum unde sa ne ajutam intre noi

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

Eu am la vânzare patru BBLC-uri noi.
Au fost luate pentru a merge la concursuri, deci... rezistenta, dar am avut accident cu bicla, m-am operat la cot si nu mai pot să lanseze in regim de concurs. Am hotărît să la scot la vânzare noi noute doar am pus fir pe trei tamburi. Asta-i motivul meu.
Nume utilizator schimbat din gazaru

mrs

Mesaj de mrs »

Din informatiile pe care le am xtd este construita mai cu simt de raspundere fata de predecesoarele xsc, xtc (ma refer la materialele din interior).

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Tu esti interesat de mulinete si asa ai ajuns sa observi acest lucru.
Daca ai fi fost interesat sa-ti cumperi lansete ai fi observat ca la sfarsit de sezon apar pe piata second hand apar foarte multe lansete "noi".
Sunt foarte multi care-si permit sa schimbe sculele in fiecare an.
Le cumpara primavara, le forjeaza in concursuri si le baga iarna la vanzare, multi dintre ei tinand sa specifice "nu au fost folosite in concursuri".
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

diferentele dintre ultegre si urmatorul pas aero este cam mare..
eu am fost multumit de ambele modele, xsc si ci4 xsb, pescuitul pe care il practic eu, 2-3 concursuri pe an si cateva partide de placere, sau comportat foarte bine si nu am avut probleme nici la bucsa, nu s a taiat, nici la angrenaje..xsc l am vandut cand am pus prima data mana pe ci4 xsb, rula altfel desi e aceiasi "mulineta", am avut oportunitatea sa imi iau aerotehnium, este alta mulineta, diferentele sunt mari atat ca materiale, producator cat ca si bani..
eu personal recomand cu drag xsc si ci4 xsb.
ps:mulinetele lui cristi au fost ale mele(xsc) si merg perfect dupa inca un an de utilizare ;)
ImagineImagine
BÂZ

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”