Moderatori: Dan Mateianu, marelepescar.ro
E clara treba domn'le! Ai de unde!robertn scrie:pt dvs , dl. Genes Florin , 15.000 lei inseamna 150 milioane
Si ti se pare mult? Eu atat dau pe 1 kg de bile, din alea care prind mult si mare.robertn scrie: PS nu pot sa ma las de pescuit fiindca ma pasioneaza si numai anul asta am cheltuit peste 15.000 lei in produse pt pescuit( pt dvs , dl. Genes Florin , 15.000 lei inseamna 150 milioane ).
Vad ca si tu esti jmeker international.mironalin scrie: Eu atat dau pe 1 kg de bile, din alea care prind mult si mare
subţire, ai prins promoţia aia cu gold. habar nu ai de alea diamantate. prind mai mult şi mai mare!mironalin scrie:Eu atat dau pe 1 kg de bile, din alea care prind mult si mare.
Mare sef de "trib"...citeste legea comertului in Romanica asta "mica" si "abuzata" inainte sa te dea in judecata vre-unul si sa-ti ia si "firimiturile" pe care le-ai pus deoparte cu greu de la pescarii cu dare de mana... clientul are 60 de zile calendaristice sa-ti returneze produsul in ambalajul original doar pentru ca asa vrea "aia" a lui si 30 zile calendaristice pentru ca nu este multumit de produsul deja folosit (fara sa fie nevoie sa se justifice!),iar daca chiar vrea sa-si bata joc de voi,va returneaza un produs in baza garantiei pe diverse motive si sunteti obligati de lege ca in termen de 30 de zile sa rezolvati problema...marelepescar.ro scrie:In primul rand va multumim pentru mesaj. Nemultumirile clientilor ne ajuta sa ne imbunatatim activitatea si astfel va vom putea servi mai bine pe viitor.
Desi colegul cu care ati interactionat a actionat conform legii care prevede ca produsele achizitionate in magazinul fizic pot fi returnate in maxim 24 de ore, nu dorim sa fim asemenea politistului care va amendeaza pentru ca circulati cu 61 km/h intr-o zona de 50 km/h.
Ne pare rau pentru situatia creata si va cerem scuze. Va asteptam la magazin - cand mai aveti drum prin zona - pentru a solutiona problema aparuta.