Vineri seara ora 16-18 Gulas a la' Vladut Mateianu ,muraturi , paine
Mic dejun sambata dimineata ora 7-9 - omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pranz sambata 12-14 - ciocanele de pui la ceaun cu cartofi prajiti si mujdei , ciorba de potroace acrita cu zeama de varza , ardei iute , paine
Mic dejun duminica dimineata ora7-9 omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pret 70 lei persoana
Vineri festivitate de deschidere tuica, branza , ceapa , sunca , masline , salam, hamsie prajita , paine
Sambata seara Pomana Porcului cu mamaliguta si muraturi
Duminica festivitate premiere berbecut la protap si ciorba de potroace , ardei iute , paine.
Va rugam sa anuntati din timp cate meniuri doriti de echipa,ptr a se activa bucatarii trebuie minimum 20 de meniuri !
Bucatar sef : Tony Comsa
Bucatar si mai sef : Vladut Mateianu
Vineri seara ora 16-18 Gulas a la' Vladut Mateianu ,muraturi , paine
Mic dejun sambata dimineata ora 7-9 - omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pranz sambata 12-14 - ciocanele de pui la ceaun cu cartofi prajiti si mujdei , ciorba de potroace acrita cu zeama de varza , ardei iute , paine
Mic dejun duminica dimineata ora7-9 omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pret 70 lei persoana
Vineri festivitate de deschidere tuica, branza , ceapa , sunca , masline , salam, hamsie prajita , paine
Sambata seara Pomana Porcului cu mamaliguta si muraturi
Duminica festivitate premiere berbecut la protap si ciorba de potroace , ardei iute , paine.
Bucatar sef : Tony Comsa
Bucatar si mai sef : Vladut Mateianu
Starangerea pe balta ora 11 in stanga cabana mare, tragerea la sort ora 11: 30 , inceperea concursului ora 13 , din pacate aparat de cafea nu mai avem pe timpul rece ingheata , bauturi gasiti bere cuucas sticla , pepsi si 7up pet 2 l , apa minerala si plata borsec mare, votca , cognac,whisky