Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
clampa

Re:

Mesaj de clampa »

surgeon scrie:Eu sunt naționalist si prefer sa particip la Campionatul Național în România! Gasiti o pista de concurs bună pentru 15 loturi, în România, si mergem si acolo. Momentan exista una singură, buna de CN/CM. Si nu, noi nu participam la CN decât în România, pe Corbu.

Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk
Doar la corbu ca sa fie la voi acasa si sa amenintati lumea cu bataia ca anul trecut cand v-ari si apucat de competitii? Cate participari are clubu vostru pe alte balti din tara-bucuresti wi cate cupe castigate?

surgeon
Puncte: 0

Mesaj de surgeon »

Esti în afara subiectului. Si te bagi în seamă. Am zis ca participam în România pe orice balta care poate duce un CN. Momentan exista doar asta. Cat despre restul, nu este treaba ta si nici subiectul topicului, dar când ne întâlnim iti povestesc.

Sa va dea Dzeu sanatate!

razvan vero baits

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de razvan vero baits »

Raspunsul meu este ca echipa vero baits poate pescui si pe corbu si pe orice balta din romania sau strainatate

clampa

Re:

Mesaj de clampa »

surgeon scrie:noi nu participam la CN decât în România, pe Corbu.
Adica textul asta era la misto? De ce nu pot sa comentez daca nu avem aceiasi parere? Te.am intrebat ceva surgeon!

razvan vero baits

Mesaj de razvan vero baits »

Balta deseda din ungaria este o balta foarte dificila si nu iti trebuie foarte multa nada.este un avantaj pt echipa nationala daca s-ar tine etapele de cn acolodar daca se doreste sa se tina la corbu nu avem nimic impotriva

surgeon

Mesaj de surgeon »

Nu sunt obligat să îți răspund, dacă nu stii sa citești. Am zis ca pe orice balta din România. Fiindcă este singura din România care poate duce acest CN, alegem Corbu. Vezi ca băieții din clubul tău susțin tot Corbu, ca vad ca părerea ta nu coincide. Dacă vrei să mă ataci sau ataci Clubul Tomis, nu iti voi răspunde, decât cel mult în privat.

Sa va dea Dzeu sanatate!

oliviu orhei

Re:

Mesaj de oliviu orhei »

surgeon scrie:Eu sunt naționalist si prefer sa particip la Campionatul Național în România! Gasiti o pista de concurs bună pentru 15 loturi, în România, si mergem si acolo. Momentan exista una singură, buna de CN/CM. Si nu, noi nu participam la CN decât în România, pe Corbu.

Imi place si eu sunt nationalist.

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei

clampa

Re:

Mesaj de clampa »

surgeon scrie:Nu sunt obligat să îți răspund, dacă nu stii sa citești. Am zis ca pe orice balta din România. Fiindcă este singura din România care poate duce acest CN, alegem Corbu. Vezi ca băieții din clubul tău susțin tot Corbu, ca vad ca părerea ta nu coincide. Dacă vrei să mă ataci sau ataci Clubul Tomis, nu iti voi răspunde, decât cel mult în privat.

Ai si privat dar nu evita raspunsul.ce rezultate are clubul tau la hermes,moara sau alta balta de renume? doar la corbu stiti pescui?

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Clampa... cel mai probabil nu ne cunoastem si daca ne cunoastem cu atat mai bine :D . O intrebare: ce relevanta are experienta unui club pe un lac sau pe alt lac atata timp cat clubul respectiv are are doar un vot in alegerea locatiei pentru CN17? Pot face scandal, pot chema batausii (cum spui) dar tot un vot au, iar minoritatea se supune votului majoritatii. Daca nu le convine locatia CN17 atunci nu au decat sa nu participe...

Nu vreau sa tin partea nimanui doar incerc sa inteleg conflictul vostru ...

surgeon

Mesaj de surgeon »

Dar tu ce rezultate ai? Fiindcă în privat ai zis ca nu te cunosc, ca ești din Galati si ca lucrezi în Spania, dar ca ești într-un club. Esti total offtopic! Este ultimul răspuns pentru tine aici.

Sa va dea Dzeu sanatate!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”