Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
clampa

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de clampa »

Nu eu imi dau talente pe aici si le stiu pe toate chiar daca am fost la 3 concursuri toata viata!
Acat timp cat interesele personale primeaza doar cam. National nu o sa fie.

iulixa
Puncte: 0

Mesaj de iulixa »

razvan vero baits scrie:Balta deseda din ungaria este o balta foarte dificila si nu iti trebuie foarte multa nada.este un avantaj pt echipa nationala daca s-ar tine etapele de cn acolodar daca se doreste sa se tina la corbu nu avem nimic impotriva
Despre necesarul de nada pe Corbu...
Uite mai jos ce spune un vicecampion mondial:
http://www.crapmania.ro/articole/balti- ... lake-11455
Cu doar 3-4 kg de bile poti castiga competitia :wink:
Asa incat, daca vrem sa comparam Ro cu Hu, ar trebui sa scoatem din ecuatie nada, ca asa e corect, nu?
Singurul avantaj al desfasurarii CN in Hu ar fi ca ai posibilitatea sa citesti balta in vederea CM. Dar aici ne contrazice Dan Mitranescu, care spunea mai sus ca nici asta nu ar fi relevant.
Deci, ce argumente solide avem pentru a organiza CN in Hu?
Si ce facem in anul urmator, cand CM s-ar putea desfasura in Senegal (fara misto)?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Suntem țara tuturor concursurilor.
Pescarii adevărați care pot face față onorabil unui CM sunt puțini raportat la ''pescarii de competiție'', pe care dacă îi scoți din carpodrom sunt pierduți. Din spate nu prea vine nimic, doar orgolii și ''socoteli restante''...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Corbu, pe langa faptul ca este cea mai echilibrata pista din lume ( din ce stiu eu ), este si balta cea mai complexa, "complexitate" ce este afisata in majoritatea concursurilor. Intotdeauna o sa fie sectoare in care alergi dupa un peste si sectoare in care nu poti sa stai jos. De multe ori aceste lucruri se intampla si de la o zi la alta pe acelasi sector.
Asa ca nici cu 3kg de nada nu poti sa te prezinti ( chiar daca si eu sunt unul care a castigat cam 5 podiumuri fix asa :) ), dar nici cu sutele de kg parca nu vad rostul.
Ori o balta ca asta scoate in evidenta numai un lot pregatit complet, un lot valoros, care arata ca stie sa prinda si putin si mult.
Imi pare rau ca este departe pentru echipele din vest, chiar si pentru mine este departe pentru ca am rau de masina.
Imi spun parerea strict din punct de vedere al pescuitului.
La organizat CN -uri nu ma pricep pentru ca nu m-a solicitat nimeni :) si poate ca trebuiesc luate in calcul mai multe aspecte.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si, ca sa completez ce a spus Dan, interesul lotului Senzor este ca CN sa se desfasoare la Corbu. Motive strict personale, avem un lot care cunoaste bine balta si se lupta mereu la podium.
Doar ca, daca judec obiectiv, Romania are sanse mai mari la titlul suprem daca CN se va tine in Ungaria.
Eu pot sa las interesul propriu ptr cel national. Restul pot ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:Si, ca sa completez ce a spus Dan, interesul lotului Senzor este ca CN sa se desfasoare la Corbu. Motive strict personale, avem un lot care cunoaste bine balta si se lupta mereu la podium.
Doar ca, daca judec obiectiv, Romania are sanse mai mari la titlul suprem daca CN se va tine in Ungaria.
Tu ai lasat interesul propriu de trei ani, de cand consideri ca este mai bine sa se plateasca diferentiat mansele si noi am fost donatori constanti mergand in finala. :D
Asa ca acum este clar ca nu are cum sa te acuze cineva de "interes personal", cand este vorba numai despre o locatie. :wink:

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

iulixa

Mesaj de iulixa »

Vladut Mateianu scrie:Si, ca sa completez ce a spus Dan, interesul lotului Senzor este ca CN sa se desfasoare la Corbu. Motive strict personale, avem un lot care cunoaste bine balta si se lupta mereu la podium.
Si totusi, care sunt acele argumente pentru care desfasurarea CN in Hu ar servi interesului national?

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

iulixa scrie:
razvan vero baits scrie:Balta deseda din ungaria este o balta foarte dificila si nu iti trebuie foarte multa nada.este un avantaj pt echipa nationala daca s-ar tine etapele de cn acolodar daca se doreste sa se tina la corbu nu avem nimic impotriva
Despre necesarul de nada pe Corbu...
Uite mai jos ce spune un vicecampion mondial:
http://www.crapmania.ro/articole/balti- ... lake-11455
Cu doar 3-4 kg de bile poti castiga competitia :wink:
Asa incat, daca vrem sa comparam Ro cu Hu, ar trebui sa scoatem din ecuatie nada, ca asa e corect, nu?
Singurul avantaj al desfasurarii CN in Hu ar fi ca ai posibilitatea sa citesti balta in vederea CM. Dar aici ne contrazice Dan Mitranescu, care spunea mai sus ca nici asta nu ar fi relevant.
Deci, ce argumente solide avem pentru a organiza CN in Hu?
Si ce facem in anul urmator, cand CM s-ar putea desfasura in Senegal (fara misto)?
Prietene, tu vorbești serios în momentul în care dai acel exemplu?
Nu de alta dar am impresia ca faci pescuit din articole!!!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Popescu nu recunoaste nimic din ce fac altii! Ptr. el cele 10 cluburi contestatare nu au drept de vot in adunarile generale ( 7 dintre ele nu au decizie de afiliere definitiva, iar alte 3 au datorii catre federatie). O joaca El presidente cum vrea el, pe tarlaua lui. In cel mai fericit caz, dupa ceva ani de procese, s-o indura MTS si i-o revoca recunoasterea functionarii avand in vedere exact neconcordantele legate de statutul membrilor dupa atatia ani de functionare.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”