CE MAI GRESIM NOI ROMANII: Mereu am incercat sa ne reparam singuri televizorul,robinetul,wc-ul sau lustra.OAMENI BUNI:De ce nu intelegeti ca am ajuns "tzara shparlelor".Intotdeauna noi gasim solutii de a dribla soarta noastra dar nu totdeauna este cu final fericit.Cu cunostinte minime de legislatie sau de logica v-ati gandit ce inseamna o masina inmatriculata in Bulgaria pe numele orcui.Nishele care raman la indemana propietarului fictiv (cetateanul bulgar) sunt infinite si cam toate direct influientate de posibile litigii ale acestuia in tara lui de bashtina.Noi gasim o shparla si gata o rezolvam.In urma cu o luna pe masa unei banci din Romania care are filiala si in Bulgaria era o urmarire de executare silita si sechestru pe 8 autoturisme inmatriculate in Bulgaria iar propietarii vandusera bunuri dupa hotararea executarii pe bunuri personale.Cat depre masini din Germania situatia este asemanatoare cu a unei loterii.Aduna taxe deplasare,noroc,riscuri,si taxe inmatriculare.Samsarii sunt zvonacii taxelor mici de inmatriculare.Cunosc cazuri in care taxa de inmatriculare la ghiseu a fost o surpriza pentru multi.
Eu vorbeam de masini inmatriculate in RO care chiar se gasesc in suma mentionata de mine.
Inca odata scuze pentru interventie am vrut numai sa se inteleaga corect ce am vrut sa spun.
bah dar ce oameni sunteti mai nene....daca omul are placerea sau doreste el sa puna la vanzare un CACAT cu 10.000.000 euro,lasati mah frate omul sa ceara cat doreste si pe ce doreste.lehamite oameni sa mor
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG