Boilies decathlon

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
esoxclub

Re: Boilies decathlon

Mesaj de esoxclub »

Au deschis acum pe 30 noiembrie Decathlon si in Focsani. O sa imi cumpar si eu 1 kg de bile cu aroma monstercrab si le las la dipuit in Marine 17 peste iarna. La primavara ma duc la o balta bine populata "Paradisul Pescarilor" din localitatea Pufesti linga Adjud sa pescuiesc cu ele sa vad ce se intimpla.

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Boilies decathlon

Mesaj de osc1or »

esoxclub scrie:Au deschis acum pe 30 noiembrie Decathlon si in Focsani. O sa imi cumpar si eu 1 kg de bile cu aroma monstercrab si le las la dipuit in Marine 17 peste iarna. La primavara ma duc la o balta bine populata "Paradisul Pescarilor" din localitatea Pufesti linga Adjud sa pescuiesc cu ele sa vad ce se intimpla.
Va fi imposibil sa iti fac o impresie despre o nada dupa o partida scurta de primavara... dpmdv si cantitatea de nada este insuficienta pt a iti face o parere....

Cred ca vei prinde mai bine cu 1kg de nada de momitor daca peacuiesti precis si formez usor usor o zona de atractie pt peste.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Nu stiu cum dipuiesti tu bilele alea decathlon care sunt foarte gumate si nu trag absolut nimic.

sunshine21

Mesaj de sunshine21 »

Salut,

Intentionez sa cumpar 10kg de boilies de la decathon pentru a le folosi la nadit. In principiu merg pe Hermes Peris si MV2.
Eu as alege Capsuni sau Scopex, ceva cu aroma de fructe. Ce aroma recomandati pentru perioada aprilie-mai?

Multumesc.

Bum

Mesaj de Bum »

sunshine21 scrie:Salut,

Intentionez sa cumpar 10kg de boilies de la decathon pentru a le folosi la nadit. In principiu merg pe Hermes Peris si MV2.
Eu as alege Capsuni sau Scopex, ceva cu aroma de fructe. Ce aroma recomandati pentru perioada aprilie-mai?

Multumesc.
Buna ... cum se prezinta boiliesurile de la decathlon ?

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

sunshine21 scrie:Salut,

Multumesc.
Încearcă gama de ciocolata albă. Pe apa rece, poți avea rezultate mai bune.

Delu

Mesaj de Delu »

Bilele astea sunt bune doar ca sa inveti sa dai cu cobra :)).

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

...spui asta bazandu-te pe....ce?

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Pe preț. Se știe că orice nadă de formă rotundă este refuzată de crap dacă nu e făcută sau nu are ingrediente made in UK. Altfel, crapul mănâncă și mălai fiert, dar să nu fie făcut bile...

Bum

Mesaj de Bum »

DumiD scrie:Pe preț. Se știe că orice nadă de formă rotundă este refuzată de crap dacă nu e făcută sau nu are ingrediente made in UK. Altfel, crapul mănâncă și mălai fiert, dar să nu fie făcut bile...
atita timp cit s-a prins crap la bomboane de capra sau de oaie sau lego nu ma mai mira nimic ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”