Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Va fi imposibil sa iti fac o impresie despre o nada dupa o partida scurta de primavara... dpmdv si cantitatea de nada este insuficienta pt a iti face o parere....esoxclub scrie:Au deschis acum pe 30 noiembrie Decathlon si in Focsani. O sa imi cumpar si eu 1 kg de bile cu aroma monstercrab si le las la dipuit in Marine 17 peste iarna. La primavara ma duc la o balta bine populata "Paradisul Pescarilor" din localitatea Pufesti linga Adjud sa pescuiesc cu ele sa vad ce se intimpla.
Buna ... cum se prezinta boiliesurile de la decathlon ?sunshine21 scrie:Salut,
Intentionez sa cumpar 10kg de boilies de la decathon pentru a le folosi la nadit. In principiu merg pe Hermes Peris si MV2.
Eu as alege Capsuni sau Scopex, ceva cu aroma de fructe. Ce aroma recomandati pentru perioada aprilie-mai?
Multumesc.
Încearcă gama de ciocolata albă. Pe apa rece, poți avea rezultate mai bune.sunshine21 scrie:Salut,
Intentionez sa cumpar 10kg de boilies de la decathon pentru a le folosi la nadit. In principiu merg pe Hermes Peris si MV2.
Eu as alege Capsuni sau Scopex, ceva cu aroma de fructe. Ce aroma recomandati pentru perioada aprilie-mai?
Multumesc.
atita timp cit s-a prins crap la bomboane de capra sau de oaie sau lego nu ma mai mira nimic ...DumiD scrie:Pe preț. Se știe că orice nadă de formă rotundă este refuzată de crap dacă nu e făcută sau nu are ingrediente made in UK. Altfel, crapul mănâncă și mălai fiert, dar să nu fie făcut bile...