Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
este o problema ca il vand la 160 lei ? acest pret este valabil pana la 31 decembrie 2016., dupa care se va vinde la pretul din catalogjugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rola
Faci o confuzie...intre un no name (Next) si un brand foarte putin cunoscut (Yuki).vasea scrie:Firul Yuki e interesant dar cam scump. M-am uitat pe feis bucul next și sincer toate sunt cu mult mai scumpe decât firme de acest gen, respectiv FL, Pokee, Baracuda, Hakuyo care vând foarte bine la noi datorita prețurilor mici. Nu pun calitatea la îndoială, dar brandul a intrat în forță cu prețuri mari la swingeri, senzori, fire. Oricum doritori sunt întotdeauna.
Domnul albert , va rog sa discutam pe argumente, nu pe luare la misto , ca altfel va iau eu direct in stanga. Am un nume real aici si nu permit la o panarama de clona sa vorbeasca asa cu mine.Albert scrie:Ai de mine, cum ai falimentat tu engleji si distrus piete..totul c-un magazinas din Rahova. Premiul Nobel pentru comert are numele tau scris pe el 10 ani consecutivDan Mitranescu scrie:Tot de la treaba asta Hi-s 200 chiar a dat faliment si a dat si altceva in loc de garantiile alea pe viata, pe care le vehicula in promovarea produsului.
Si mai mult, am reusit ca in opt ani sa pun in cap piata lansetelor de peste 200 de euro. Imi cer scuze.Ah, si premiul Urzica iti va fi acordat in avans pentru toata iarna asta...asa proza umoristica dã calitate rar mai gasesti.
![]()
![]()
![]()
On-topic: ce-i yuki asta nu stiu si nici nu ma prea intereseaza. Pare fi ceva hakuyo mai scump si fara magazin fizic deci nu-s in target.
Cred ca glumesti! Se va cere pretul de catalog, de vandut da-mi voie sa cred ca nu vinzi mai mult de 2 role, pe care o sa le dai cadouNEXT Fishing scrie:este o problema ca il vand la 160 lei ? acest pret este valabil pana la 31 decembrie 2016., dupa care se va vinde la pretul din catalogjugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rola
Nu ai inteles...Shimano si Trabucco se ascunde dupa cutia acestui fir revolutionar!!! Cand s-a apucat Chuck Noris de pescuit...pe Yuki a pus mana! Era imaginea lor!DumiD scrie:Cred ca glumesti! Se va cere pretul de catalog, de vandut da-mi voie sa cred ca nu vinzi mai mult de 2 role, pe care o sa le dai cadouNEXT Fishing scrie:este o problema ca il vand la 160 lei ? acest pret este valabil pana la 31 decembrie 2016., dupa care se va vinde la pretul din catalogjugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rolaFir no name la pret de Shimano technium...astia chiar reinventeaza pescuitul
mai de graba comertul, dar nu cred !DumiD scrie:astia chiar reinventeaza pescuitul
Eu am facut o afirmatie,care este adevarata.NEXT Fishing scrie:este o problema ca il vand la 160 lei ? acest pret este valabil pana la 31 decembrie 2016., dupa care se va vinde la pretul din catalogjugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rola