mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
vasea
Puncte: 0

Re: mulinete YUKI

Mesaj de vasea »

Firul Yuki e interesant dar cam scump. M-am uitat pe feis bucul next și sincer toate sunt cu mult mai scumpe decât firme de acest gen, respectiv FL, Pokee, Baracuda, Hakuyo care vând foarte bine la noi datorita prețurilor mici. Nu pun calitatea la îndoială, dar brandul a intrat în forță cu prețuri mari la swingeri, senzori, fire. Oricum doritori sunt întotdeauna.

NEXT Fishing

Mesaj de NEXT Fishing »

jugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rola :)
este o problema ca il vand la 160 lei ? acest pret este valabil pana la 31 decembrie 2016., dupa care se va vinde la pretul din catalog

PallBogdan
pescar de competitie

mulinete YUKI

Mesaj de PallBogdan »

vasea scrie:Firul Yuki e interesant dar cam scump. M-am uitat pe feis bucul next și sincer toate sunt cu mult mai scumpe decât firme de acest gen, respectiv FL, Pokee, Baracuda, Hakuyo care vând foarte bine la noi datorita prețurilor mici. Nu pun calitatea la îndoială, dar brandul a intrat în forță cu prețuri mari la swingeri, senzori, fire. Oricum doritori sunt întotdeauna.
Faci o confuzie...intre un no name (Next) si un brand foarte putin cunoscut (Yuki).
Senzorii si swingerii erau next, mulinetele si firele sunt Yuki.
Cat despre "forta" cu care a intrat pe piata...ma abtin!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Albert scrie:
Dan Mitranescu scrie:Tot de la treaba asta Hi-s 200 chiar a dat faliment si a dat si altceva in loc de garantiile alea pe viata :wink: , pe care le vehicula in promovarea produsului.
Si mai mult, am reusit ca in opt ani sa pun in cap piata lansetelor de peste 200 de euro. Imi cer scuze.
Ai de mine, cum ai falimentat tu engleji si distrus piete..totul c-un magazinas din Rahova. Premiul Nobel pentru comert are numele tau scris pe el 10 ani consecutiv :lol: Ah, si premiul Urzica iti va fi acordat in avans pentru toata iarna asta...asa proza umoristica dã calitate rar mai gasesti. :lol: :lol: :lol:

On-topic: ce-i yuki asta nu stiu si nici nu ma prea intereseaza. Pare fi ceva hakuyo mai scump si fara magazin fizic deci nu-s in target.
Domnul albert , va rog sa discutam pe argumente, nu pe luare la misto , ca altfel va iau eu direct in stanga. Am un nume real aici si nu permit la o panarama de clona sa vorbeasca asa cu mine.
Sau poate vrei sa aflam si despre tine exact cine esti. Am mai avut unul ca tine pana acum un an si a disparut cand l-am depistat cine este. Ala era doar nebun cu acte in regula, dar la tine treaba sta altfel. Tu esti decat sageata. Ai grija ca la tine poate sa cada si arcul daca te aflu. :wink:

In alta ordine de idei : Nu pe englezi i-am pus eu in cap. Nu , am pus in cap piata lansetelor scumpe din Romania . Nu mai cumpara nimeni lansete de peste 200 euro. Da , si am fost primul si singurul pana acum doi ani care a promovat lansete ieftine, iar restul s-au apucat sa o faca pentru ca nu mai mergea smecheria. Asta trebuie sa vada lumea : Aia care acum 8 ani sustineau ca nu poate o lanseta de 100 de euro sa fie ca una de 500 de euro, vand si promoveaza acum tot lansete de aprox. 100 euro. :!:
In doi ani o sa se rezolve si cu mulinetele. Nu ma refer la procentu scazut de pescari care platesc cele doua lucruri general valabile, ma refer la oamenii simpli , care vor numai sa pescuiasca bine, cu costuri minime.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

NEXT Fishing scrie:
jugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rola :)
este o problema ca il vand la 160 lei ? acest pret este valabil pana la 31 decembrie 2016., dupa care se va vinde la pretul din catalog
Cred ca glumesti! Se va cere pretul de catalog, de vandut da-mi voie sa cred ca nu vinzi mai mult de 2 role, pe care o sa le dai cadou :D Fir no name la pret de Shimano technium...astia chiar reinventeaza pescuitul

PallBogdan
pescar de competitie

mulinete YUKI

Mesaj de PallBogdan »

DumiD scrie:
NEXT Fishing scrie:
Cred ca glumesti! Se va cere pretul de catalog, de vandut da-mi voie sa cred ca nu vinzi mai mult de 2 role, pe care o sa le dai cadou :D Fir no name la pret de Shimano technium...astia chiar reinventeaza pescuitul
Nu ai inteles...Shimano si Trabucco se ascunde dupa cutia acestui fir revolutionar!!! Cand s-a apucat Chuck Noris de pescuit...pe Yuki a pus mana! Era imaginea lor!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Câte EMOȚII a trezit yuki și ăsta e doar începutul. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

DumiD scrie:astia chiar reinventeaza pescuitul
mai de graba comertul, dar nu cred !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

NEXT Fishing scrie:
Eu am facut o afirmatie,care este adevarata.
Ce vii asa impanat si ma iei cu "este o problema...?".
Chiar i-am cerut unui prieten sa imi dea si mie 250m sa imi pun pe mulineta cu care ma antrenez la casting...
El a spus ca este super incantat de fir si l-am crezut.
Era posibil sa fiu unii din cei care isi punea firul pe mulineta personala si chiar sa dau cu mulinetele astea la castingul de duminica si poate te ajuta si pe tine asta, sa se auda ca cineva a dat peste 190m cu "parciurile tale", poate chiar peste 200, daca era cel de 0.20mm, era o treaba iti mai faceai putina reclama si tu, dar este este romanul tare in gura...

PS:ma atac foarte repede :)
C.S SENZOR TEAM

doncostel20

Mesaj de doncostel20 »

A ajuns la iasi o mulineta yuki star la 100E si firul fluo de 0.26mm.
O prima impresie a mea personala si a colegului caruia i-a fost trimisa este ca nu difera cu nimic fata de mulineta fl care o gasim si la Mitranescu cu 210lei chiar e mai ok decat yuki star,pana si adonisu e mai ok si costa 250lei.M-am jucat destul cu ea ca sa imi dau seama ca e destul de zgomotoasa iar angrenajele din interior vibreaza un pic in mana in timp ce pui mulineta in miscare!Chiar si finisarea lasa de dorit.Asa arata dastul de binea!Sincer din discutiile de pe facebook eram destul de nerabdator sa iau si eu 4-6buc.
Sunt mulinete de la shimano de crap mai ieftine si sunt cu mult peste aceasta mulineta.
Am avut cateva mulinete si mai scumpe si mai ieftine de la shimano,daiwa,tica,okuma, etc si stiu ce vorbesc.
Cat depre fir eu il compar cu firul de la sufix ultraknot fluo care costa 59lei iar acest fir yuki costa 160lei!
Colegu ar fi vrut sa mai cumpere 3 dar a renuntat si el!
Asta e prerea mea urmeaza sa va convingeti si voi daca veti avea ocazia.Acum depinde de ce ii place fiecaruia iar eu nu doresc sa fac reclama negativa cuiva, doar de asta exista forumu sa ne informam unii pe altii!
Nu scriam toate astea dar cand i-am spus telefonic parerea mea despre mulineta baiatului care le vinde,a spus ca de asta are si pretul asta mai mic si mi-a recomandat cealalta mulineta la 200e amg!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”