Am observat din pozele de pe fb ca nu sta tocmai bine la capitolul finisaje.doncostel20 scrie:A ajuns la iasi o mulineta yuki star la 100E si firul fluo de 0.26mm.
O prima impresie a mea personala si a colegului caruia i-a fost trimisa este ca nu difera cu nimic fata de mulineta fl care o gasim si la Mitranescu cu 210lei chiar e mai ok decat yuki star,pana si adonisu e mai ok si costa 250lei.M-am jucat destul cu ea ca sa imi dau seama ca e destul de zgomotoasa iar angrenajele din interior vibreaza un pic in mana in timp ce pui mulineta in miscare!Chiar si finisarea lasa de dorit.Asa arata dastul de binea!Sincer din discutiile de pe facebook eram destul de nerabdator sa iau si eu 4-6buc.
Sunt mulinete de la shimano de crap mai ieftine si sunt cu mult peste aceasta mulineta.
Am avut cateva mulinete si mai scumpe si mai ieftine de la shimano,daiwa,tica,okuma, etc si stiu ce vorbesc.
Cat depre fir eu il compar cu firul de la sufix ultraknot fluo care costa 59lei iar acest fir yuki costa 160lei!
Colegu ar fi vrut sa mai cumpere 3 dar a renuntat si el!
Asta e prerea mea urmeaza sa va convingeti si voi daca veti avea ocazia.Acum depinde de ce ii place fiecaruia iar eu nu doresc sa fac reclama negativa cuiva, doar de asta exista forumu sa ne informam unii pe altii!
Nu scriam toate astea dar cand i-am spus telefonic parerea mea despre mulineta baiatului care le vinde,a spus ca de asta are si pretul asta mai mic si mi-a recomandat cealalta mulineta la 200e amg!
Am o nelamurire, de ce nu o dai retur?
Daca apar probleme pe garantie cine si unde le repara?
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk