Moderator: gor965
S-a dorit o participare cat mai mare la CN, dar nimeni nu s-a asteptat sa se inscrie mai multe echipe decat capacitatea baltii. E un lucru foarte bun dar asta nu inseamna ca trebuie sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa vedem ce mare rahat iese cand nu o sa mai fie timp sa ne organizam.osc1or scrie:In mod normal, ce s-a hotarat prin votul afiliatilor doar prin vot se poate schimba.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=5Q_nVGi0FA8Vladut Mateianu scrie:Noi nu sustinem aceasta varianta. Deci unanimitatea nu exista.
Nu cred ca s-a decis vreodata ceva in unanimitate. Clar ca nu exista asa ceva.Vladut Mateianu scrie:Noi nu sustinem aceasta varianta. Deci unanimitatea nu exista.
Si nici nu sunt de acord sa schimbam datele, deoarece "unii" au concursuri private si vor sa castige bani. De altfel nici nu este obligatorie participarea la CN, fiecare este liber sa aleaga.
Vladut, ori esti constructiv, ori esti la polul opus.Vladut Mateianu scrie:Noi nu sustinem aceasta varianta. Deci unanimitatea nu exista.
Si nici nu sunt de acord sa schimbam datele, deoarece "unii" au concursuri private si vor sa castige bani. De altfel nici nu este obligatorie participarea la CN, fiecare este liber sa aleaga.
Cate din cele 25-30 loturi participante crezi ca isi permit luxul asta.... Iti zic eu ffff putine... Deci cum ramane cu majoritatea ???Vladut Mateianu scrie:Nu stiu ce sa spun. Fiecare isi face calculele cum considera. Eu de exemplu nu incurajez participarea la concursurile private in detrimentul CN. Cat timp am un lot la care nimeni nu plateste nimic ptr participare, sunt platite deplasare, mese, petreceri, etc plus 700 euro/ titular si 400 e/rezerva per mansa, consider ca prioritate are CN. Nu stiu cum este la altii, dar eu asa vad lucrurile.