mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
pescarusull
Puncte: 0

Re: mulinete YUKI

Mesaj de pescarusull »

Alexandru Mihai scrie:O mizerie mulineta !!!
Era de asteptat.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Nu-mi vine sa cred, pai cum ramane cu catalogul, care e bine realizat si atent la detalii? E sabotaj, cineva a inlocuit rulmentii mulinetelor cu ghinde, ca sa faca antireclama

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Stai bre, nu te lua de catalog. Am zis doar ca e catalogul misto, n-am zis nimic de mulinete. Pe-astea, odata intrate pe mana pescarului roman, nu le mai salveaza nimeni :)
Marius Sârbu

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

:lol: :lol:
Ochii sar, inima cere!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Asteptam un pct de vedere de la comerciant

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Sunteti voi pretentiosi.....
Uite, acest individ a mancat asa de multe macaroane ca se jura ca e aceeasi mulineta cu Fligen mai putin manerul
https://youtu.be/YjPGk1fYOEE

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

DumiD scrie:Sunteti voi pretentiosi.....
Uite, acest individ a mancat asa de multe macaroane ca se jura ca e aceeasi mulineta cu Fligen mai putin manerul
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Incercam sa pun video de pe tel si nu mergea, mersi Gabi

stanita ioan

Mesaj de stanita ioan »

jugarucristian scrie:Au iesit baietii ieri si au ceva cuvinte de "lauda", ca tot ai intrebat tu :lol: :lol: :lol:
Marian Constantin, Alex Chivu, Mihai Turiac, Robert Neicu, poate va pot spune mai multe...
Unii baieti au spus chiar ca mulineaza de zici ca are rupta o planetara, sau parca au rulmenti de lemn :lol: :lol: :lol:

Eu personal astazi am mulinat de cateva ori la amg si VA RECOMAND CU CEA MAI MARE PLACERE OKUMA AXEON...nu stiu cum au putut sa le compare pana si cu shimano ultegra xtc sau xsc.
Sa nu mai zic ca ei au facut comparatii cu Super Aero Fliegen sau Kissu.....................................
Din ce am mai auzit astazi de la baieti: "firul pleaca si scoate niste sunete de parca iti vorbeste", fir de 160 de lei, care nu stiu cum l-a masurat cel care aduce firul asta si a postat pe fb, ca firul de 0.20, are fix 0.20, firul de 0.26, are fix 0.26, cred ca l-a sugrumat cu sublerul ala, erau mai multe peruci lasate pe camp, "este ideal pentru casting", cred ca aveti sanse sa gasiti sarma mai ieftina si mai buna pe la Obor.
Mulineta, pe care au comparat-o cu Super Aero Fliegen de la Shimano, nu face nici cat manerul de la Fliegen...sincer.
Fusta mulinetei, este dintr-un platic ordinar si foarte casant dupa textura.
Fluturele la fel, o ordinarie, zici ca a fost turant in matrita de pamant, in schimb mi-a placut ca este foarte scurta cursa pe care o face.
Tamburul ala mai zicea cineva ca tremura cand pleaca firul de zici ca ii canta Salam.........
Nu s-a aruncat cu ea atazi la Popesti, poate au aruncat cu ea cand a ajuns la Mogosoaia si ne pot spune cei de acolo mai multe.
Astazi, nici macar unul nu a laudat aceasta mulineta, toti au spus ca inafara de greutate, mulineta asta nu are ce cauta pe piata la banii aia...

Merci Cristi,

Esti un fel de Cristian Tudor Popescu in materie de mulinete. Un raspuns care efectiv nu-ti mai da posibilitatea sa mai pui vreo intrebare....ci doar sa tragi concluzii :)

Stima,
Stanita Ioan
Presedinte A.C.S. "LAUDA"

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Intradevar, cel ce comercializeaza aceste mulinete are mare dreptate, modelul amg este superior celui star............doar ca modelul amg ar avea pretul corect de max 100€ iar cel star sa fie oferit cadou la fiecare rola de fir iuky cumparata
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”