mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

mulinete YUKI

Mesaj de PallBogdan »

mihai turiac scrie:Intradevar, cel ce comercializeaza aceste mulinete are mare dreptate, modelul amg este superior celui star............doar ca modelul amg ar avea pretul corect de max 100€ iar cel star sa fie oferit cadou la fiecare rola de fir iuky cumparata
...si gatantie long life...daca traiesti putin! ;)

hannibal

Re: mulinete YUKI

Mesaj de hannibal »

M am lămurit . Este exact ceea ce ma așteptam . Oricum piața o sa o aducă la prețul pe care il merita .

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

daca erau "exact la fel, mai putin manivela", nu erau diferite nici la recuperare :wink:
catch&release

darius123

Mesaj de darius123 »

Mai putin si ne vindeam mulinetele de top de la Shimano si Daiwa sa cumparam aceste ,,bijuterii'' .
Ce poate sa faca o singura persoana, prin reclama agresiva, 2-3 poze si 2 filmulete.

PallBogdan
pescar de competitie

mulinete YUKI

Mesaj de PallBogdan »

darius123 scrie:Mai putin si ne vindeam mulinetele de top de la Shimano si Daiwa sa cumparam aceste ,,bijuterii'' .
Ce poate sa faca o singura persoana, prin reclama agresiva, 2-3 poze si 2 filmulete.
Reclama agresiva e una...prostia infinita e alta!!! Chiar si in promovare trebuie sa ai coloana si respect pentru "adversar"!

odsec

nu e YUKI E OREEL NEXT LCC 8000 LA 62 euro :D

Mesaj de odsec »

OREEL NEXT LCC 8000 LA 62 euro :D
Fişiere ataşate
or205780_oreel.jpg
or205780_oreel.jpg (170.54 KiB) Vizualizat de 1226 ori

gor965
Moderator

Re: nu e YUKI E OREEL NEXT LCC 8000 LA 62 euro :D

Mesaj de gor965 »

odsec scrie:OREEL NEXT LCC 8000 LA 62 euro :D
E scumpa la 62 de euro...uite-o la 47 euro (plus 3 rulmenti) :D :

http://danmitranescu.ro/82-1433/MULINET ... YF9000.php

Imagine

Imagine

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie: S u n t i n m a g a z i n e, d a r n u s e m a i v a n d ! Pricepi ?
Nu mai vorbeste nimeni de ele, baietii care ies la castinguri nici macar nu le mai baga in discutie. Nimic.
Nici macar ca sh nu le mai gasesti !
Numai tu si englezii care le fabrica le mai sustineti.
Pricep, pricep...de nush cand stii tu tot ce se intampla in fenomen. De la rulaje, stocuri si preturi din toate magazinele de pescuit din Romania....dar ce vorbesc, tu stii si cata eugenia englezeasca zace-n rafturile de la Penny... Absolut tot ce vorbesc si folosesc toti pescarii din Univers. Bine, convingerea ta e ca toti pescarii vin la castinguri si cotizeaza la concursuri dar asta-i alta discutie :lol:
Cu toate astea hakuyo se vinde intr-un magazinas din Rahova iar aia aia-care-exista-n-magazine-si-nu-se-mai-vand sau au-dat-faliment se vand in toata Europa, Romania included.
Dan Mitranescu scrie:Si numai tu suferi ca nu se mai vand in Romania !
N-am cum sa sufar. Paradoxal dar de niste ani, nu multi, cam de cand ai distrus tu piata lansetelor de 200 de euro, gasesc prin magazinele romanesti mult mai multe englezisme decat inainte, cand tu si hakuyo nu existati in peisaj. Nu mai tre' sa cumpar din Europa, fara sa vad produsu'. Ciudat, nu? :lol: Iar ai infrant.
Dan Mitranescu scrie:Pentru cei care vad dialogul meu cu acest domn distins Clonos Manglovici

Adica pentru tot forumul care vede cum se da in stamba omniscientul Mitranescu...cu profund regret va informez ca sherlok, anonymus, dan-diaconescu-in-direct si astia care sapa pentru domnu' Dan au dat-o-n bara.Stiu ca pare greu de crezut, doar a grait guru,distrugatorul de piete, dar nu-s Pavlovici. Sunt Albert. Keep digging!! :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Albert, se pare ca din pozitie de clona esti un bun cunoscator al vanzarilor de lansete de peste 200 de euro din Romania. :wink: Este si greu sa il cunosti pe zero din pozitie de zero. :)
Da, eu v-am nenorocit escrocheriile si imi asum vorbele pe care mi le scoateti pe la colturi sau din pozitie de clone.
Mi se ru pe . Pricepi. Sunt infinit mai multi cei care ma apreciaza pentru ce am facut, ca sa imi mai pese de cativa frustrati.
Nu conteaza ce spatiu am eu in magazin ( de parca spatiul este direct proportional cu vanzarile ) , nu conteaza ca vand de 5 lei, sau mai nimic. Important este ca v-am distrus de tot ! Sufera acum ! :D

Nu te cauta nimeni. Ti-am spus ca esti bun. Daca vrei neaparat, asa ca fapt divers, potem sa ne jucam putin, dar eu nu vreau sa te demasc, pentru ca te pierd.
Un virus este mai benefic slabit in organism, decat sa fie eliminat. ( principiul vaccinului ).
Boala se elimina. Dar tu nu te incadrezi aici.

P.S. Eu te-am numit Clonos Manglovici ( adica o clona manglitoare ), iar tu imi spui ca nu esti Pavlovici. Asa usor te spargi in ancheta ? :D Hai sa uitam treaba asta, ca deja nu mai ai farmec. :wink: :)

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Dan Mitranescu scrie:P.S. Eu te-am numit Clonos Manglovici ( adica o clona manglitoare ), iar tu imi spui ca nu esti Pavlovici. Asa usor te spargi in ancheta ? :D Hai sa uitam treaba asta, ca deja nu mai ai farmec. :wink: :)
s-ar părea că ai ceva prieteni miliţieni! exploatarea în orb încă se predă la Câmpina. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”