Campionatul AGVPS 2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Campionatul AGVPS 2017

Mesaj de George-Alexandru »

Este o situatie neprevazuta si daca ne gandim la un concurs privat de 20 de echipe de exemplu in lista de intentie gasim 35 de echipe,din care de fapt un numar mai mic chiar participa.
Si din punctul meu de vedere era benefica decalarea putin a datei la care se achita avansul.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

M-am uitat prin arhivă cu privire la înscrierea în anii precedenţi:
2014- data limită de plată 01.06.2014 - 10 echipe - concursul s-a ţinut în iunie.
2015 - data limită de plată 01.02.2015 - 11 echipe - concursul s-a ţinut în mai-iunie.
2016 - data limită de plată 20.04.2016 - 13 echipe - concursul s-a ţinut în mai-iunie.
Cred că 01.03.2017 este o dată destul de rezonabilă pentru toată lumea.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Te-ai uitat si cate echipe echipe si-au manifestat intentia de participare in anii trecuti?
Marius Sârbu

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

pharaoh scrie:Te-ai uitat si cate echipe echipe si-au manifestat intentia de participare in anii trecuti?
ce relevanţă are intenţia? contează doar cine se înscrie!

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Are relevanta, atat timp cat exista o posibilitate foarte mare ca numarul loturilor inscrise sa fie foarte mare si sa necesite desfasurarea mai multor etape, implicit noi date de desfasurare, costuri suplimentare, etc. Cu cat acestea vor fi stabilite mai din timp, cred ca va fi mai bine pentru toata lumea.
Marius Sârbu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

romanraul scrie:
Vladut Mateianu scrie:Se creaza un precedent. O regula schimbata in timpul jocului deoarece asa a propus cineva.
La sedinta s-a stabilit prin vot o data limita. Asa trebuie sa ramana.
Altfel, maine se trezeste altcineva cu alta propunere......
Una e sa se trezeasca cineva, una e sa fie toata lumea de acord. Este o situatie neasteptata... Su lumea isi da seama ca prin mutarea datei poate fi un lucru bun si constructiv ajutand la planificarea CN nu pe vorbe ci pe fapte concrete avand numarul exact de participanti mult mai devreme. Din pacate desi aproape toti sunt de acord se mai gaseste mereu 1-2 pers sa se opuna....
Am programat plata taxei ptr 1 martie. Nu am nimic impotriva daca vrei tu sa platesti taxa acum. Eu am alte prioritati.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

romanraul

Mesaj de romanraul »

Lucian SV scrie:
pharaoh scrie:Te-ai uitat si cate echipe echipe si-au manifestat intentia de participare in anii trecuti?
ce relevanţă are intenţia? contează doar cine se înscrie!
Lucian, nu te supara dar habar nu ai ce vorbesti.... No offence
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bogdan Dragan scrie:
Vladut Mateianu scrie:Se creaza un precedent. O regula schimbata in timpul jocului deoarece asa a propus cineva.
La sedinta s-a stabilit prin vot o data limita. Asa trebuie sa ramana.
Altfel, maine se trezeste altcineva cu alta propunere......
Cum si facut tu anul trecut? La tine a mers...la altii de ce nu ar merge?
Pai sa mearga atunci !
Dar hai sa votam si limitarea nadei la 30 kg/ echipa, ca sa fie mai lejer financiar. Si poate doar o mansa, daca accepta majoritatea...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

romanraul

Mesaj de romanraul »

Bai oameni buni... Ce draq aveti... Cum naiba este lafel daca sunt 20 sau 30 echipe ??? Pai la 20 este o singura mansa si costurile pe imparti la 20 ( mici ) iar la 30 sunt 2 manse de calificari 15 vs 15 care costurile se impart la 15 ( costuri mai mari ) plus ca mai trebuie adaugata inca o data de calificari.
Pe langa acest lucru mai para nada, cazare, transport care sunt costisitoare. La multe echipe pot fi mai multe manse implicit costuri mai mari.
Dar imi place ca toata lumea isi da cu parerea.

1. Nu va suparati dar cei care sunt interesati sa vina la sedinta sa isi spuna punctul de vedere. Eu am pierdut 2 zile plecat de dim 6:00 si ajuns seara acasa sa votez anumite lucruri si acum se duc pe apa sambetei ca isi da unul si altul cu parerea despre care nici nu am auzit. Daca sunteti interesati lasati naibii forumurile si veniti la sedinte si votati.
2. Vad in lista avps-uri, ajvps-uri etc etc
Pai de ce naiba ne-am chinuit sa platim avocat pentru asociatie, cenzor, contabil, hartii de afiliere, cererei, statul.... etc etc etc... O gramada de hartii si birocratie si pe altii ii doare undeva, vin la avps si gata... Pai e corect asa ?? Sa se afilieze cluburile oameni buni ca nu e corect fata de noi restul care ne chinuim.
Este un lucru bun ca vin oameni noi, cluburi noi, asa da campionat national, dar sa fie toata lumea egala.
E ca si cum unul are cofetarie iar altul vinde de pe facebook de acasa ( nu plateste autorizatii, avize, angajati, etc etc )
Deci e corect ???
Asa ca habeti sa lasam vrajeala pe forum. Sa platim toti taxa ( eu zic mai repede sa vedem exct cine vine si cine nu ) facem o sedinta si votam.
Numai bine
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

pharaoh scrie:Are relevanta, atat timp cat exista o posibilitate foarte mare ca numarul loturilor inscrise sa fie foarte mare si sa necesite desfasurarea mai multor etape, implicit noi date de desfasurare, costuri suplimentare, etc. Cu cat acestea vor fi stabilite mai din timp, cred ca va fi mai bine pentru toata lumea.
trebuie să ai şi puţină logică. tu de fapt vrei ca data de plată a avansului să fie decalată, nu? iar în momentul în care s-ar depăşi locurile oferite de Corbu (avansul luat ca o garanţie a participării) să se înceapă discuţiile cu privire la variantele de desfăşurare a concursului. asta ca să se poată constata că art.16 din ultimul pv este caduc. dar nimeni nu opreşte echipele să dea avansul mai repede şi să se constate acest fapt. de ex. dacă pe 15.01.2017 ai 27 de avansuri sau contribuţii e limpede că nu mai poţi menţine formatul de concurs aprobat la ultima şedinţă. tot din acelaşi motiv pe 01.03.17 poţi să ai sub 26 de echipe plătitoare şi atunci rămâi pe ce s-a stabilit.
un alt aspect pe care trebuie să-l înţelegem este faptul că plata avansului nu garantează 100% participarea, fiindcă fiecare echipă trebuie să facă dovada calităţii şi formei sub care participă faţă de organizator până la tragerea la sorţi. adică un dosărel din care să rezulte inclusiv faptul că membrii echipei fac parte din club(asociaţie) conform statutului cu încheiere la judecătorie, ca să nu mai vorbim pe plata cotizaţiei la AGVPS, documente de identitate, etc. dar asta e treaba organizatorului să stabilească condiţiile de validare a înscrierilor şi perioada.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”