Moderator: gor965
ce relevanţă are intenţia? contează doar cine se înscrie!pharaoh scrie:Te-ai uitat si cate echipe echipe si-au manifestat intentia de participare in anii trecuti?
Am programat plata taxei ptr 1 martie. Nu am nimic impotriva daca vrei tu sa platesti taxa acum. Eu am alte prioritati.romanraul scrie:Una e sa se trezeasca cineva, una e sa fie toata lumea de acord. Este o situatie neasteptata... Su lumea isi da seama ca prin mutarea datei poate fi un lucru bun si constructiv ajutand la planificarea CN nu pe vorbe ci pe fapte concrete avand numarul exact de participanti mult mai devreme. Din pacate desi aproape toti sunt de acord se mai gaseste mereu 1-2 pers sa se opuna....Vladut Mateianu scrie:Se creaza un precedent. O regula schimbata in timpul jocului deoarece asa a propus cineva.
La sedinta s-a stabilit prin vot o data limita. Asa trebuie sa ramana.
Altfel, maine se trezeste altcineva cu alta propunere......
Lucian, nu te supara dar habar nu ai ce vorbesti.... No offenceLucian SV scrie:ce relevanţă are intenţia? contează doar cine se înscrie!pharaoh scrie:Te-ai uitat si cate echipe echipe si-au manifestat intentia de participare in anii trecuti?
Pai sa mearga atunci !Bogdan Dragan scrie:Cum si facut tu anul trecut? La tine a mers...la altii de ce nu ar merge?Vladut Mateianu scrie:Se creaza un precedent. O regula schimbata in timpul jocului deoarece asa a propus cineva.
La sedinta s-a stabilit prin vot o data limita. Asa trebuie sa ramana.
Altfel, maine se trezeste altcineva cu alta propunere......
trebuie să ai şi puţină logică. tu de fapt vrei ca data de plată a avansului să fie decalată, nu? iar în momentul în care s-ar depăşi locurile oferite de Corbu (avansul luat ca o garanţie a participării) să se înceapă discuţiile cu privire la variantele de desfăşurare a concursului. asta ca să se poată constata că art.16 din ultimul pv este caduc. dar nimeni nu opreşte echipele să dea avansul mai repede şi să se constate acest fapt. de ex. dacă pe 15.01.2017 ai 27 de avansuri sau contribuţii e limpede că nu mai poţi menţine formatul de concurs aprobat la ultima şedinţă. tot din acelaşi motiv pe 01.03.17 poţi să ai sub 26 de echipe plătitoare şi atunci rămâi pe ce s-a stabilit.pharaoh scrie:Are relevanta, atat timp cat exista o posibilitate foarte mare ca numarul loturilor inscrise sa fie foarte mare si sa necesite desfasurarea mai multor etape, implicit noi date de desfasurare, costuri suplimentare, etc. Cu cat acestea vor fi stabilite mai din timp, cred ca va fi mai bine pentru toata lumea.