hm, m-am mai gândit. dar poate scoate Mitrănescu o zoaie de sculă scumpă şi o botează aşa, de dragul "amicului" său!POMOL scrie:Poti sa scrii "Albert" vad ca rezista si asta!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
hm, m-am mai gândit. dar poate scoate Mitrănescu o zoaie de sculă scumpă şi o botează aşa, de dragul "amicului" său!POMOL scrie:Poti sa scrii "Albert" vad ca rezista si asta!
Dupa cum zice un preeten de al meuCristi88 scrie:De yuki ce se mai zice ?
Cristi88 scrie:De yuki ce se mai zice ?
Bre, inteligenta mea nu sta la aprecierea unui uituc.Albert scrie: Hai bre ca te stiam 'ntelijent. Ma refeream la brandul Hakuyo nu la tine. Hakuyo fruntas la sat dar la oras n-are loc...suna altfel, nu?
Se vede ca nu sunteti la curent cu noul model MTX 2017.Lucian SV scrie:POMOL scrie:Poti sa scrii "Albert" vad ca rezista si asta!nu mă ajutaţi deloc. pe mine mă interesa cum să pictez şi voi îmi daţi exemple tâmpite cu ce să pictez!jugarucristian scrie:Poti sa scrii orice altceva, dar nu shimano, se rup ca sticksurile si cine stie.............![]()
![]()
NU ESTI ZDRAVAN!!!Dan Mitranescu scrie:Se vede ca nu sunteti la curent cu noul model MTX 2017.Lucian SV scrie:POMOL scrie:Poti sa scrii "Albert" vad ca rezista si asta!nu mă ajutaţi deloc. pe mine mă interesa cum să pictez şi voi îmi daţi exemple tâmpite cu ce să pictez!jugarucristian scrie:Poti sa scrii orice altceva, dar nu shimano, se rup ca sticksurile si cine stie.............![]()
![]()
http://danmitranescu.ro/205-476/LANSETE ... -4-lbs.php