Daiwa Emcast A

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mircead
Veteran
Puncte: 0

Re: Daiwa Emcast A

Mesaj de mircead »

Nu am testat okuma trio rex, insa am testat o arena. Asa cum ti-am spus pe PM, parerea mea este ca mulinetele okuma trio sunt mult prea scumpe in comparatie cu noile mulinete Daiwa.
Noile mulinete Daiwa au tamburul mic in diametru (conic) , de dimensiune 6.000 , comparativ cu mult prea popularele mulinete Shimano catalogate "Big Pit" , care sunt de dimensiunile 10.000 sau 14.000. Chiar daca mulinetele Daiwa "caraie" :wink: ( nu sunt la fel de silentioase , sau nu au super slow oscilation asa cum au mulinetele marca Shimano) , mulinetele Daiwa sunt la fel de competitive, daca nu chiar mai performante decat orice fel de mulinete de pe piata de profil.
Cele bune !
PS. Nu asteptam recenzii despre td, fl sau puki.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Foarte adevarat. Daiwa in ultima vreme scoate mulinete bune pentru toate buzunarele. Eu am ales sa nu imi fac un set de Emcast A pentru simplul fapt ca pentru pescuitul practicat de mine, nu se merita dpdv financiar. Prefer sa investesc intr-o barca, un avantaj enorm pe o balta salbatica sa poti plasa montura cu exactitate acolo unde altu nu poate ajunge nici cu mama Hi-S 200 -lui! :wink:
Oricum, Daiwa cu modelele actuale a facut un mare pas inainte. In schimb de Shimano nu pot sa zic acelasi lucru. Cel putin mie nu-mi inspira incredere. Au si ei 3-4 modele de mulinete bune pentru crap iar restul... :roll:
Rog posesorii de XTD, XSC, Ci4 XTB & Co sa nu se aprinda, este strict parerea measi nu vreau sa facem din nou un versus Daiwa/Shimano. Shimano au dat-o in bara cu seria Ultegra(si nu numai) in momentul aparitiei XSC/XTC -ului.

Recenzia despre Okuma X-Spot urmeaza probabil maine ca azi nu am mai avut chef s-o scriu. :D

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

mircead scrie: PS. Nu asteptam recenzii despre td, fl sau puki.
Uite cum incerci sa strici topicul... nu astepti...astepti,ca sa ai motiv sa sari de popou in sus si nu zice nimeni nimic...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Neamtul scrie: Shimano au dat-o in bara cu seria Ultegra(si nu numai) in momentul aparitiei XSC/XTC -ului.

Recenzia despre Okuma X-Spot urmeaza probabil maine ca azi nu am mai avut chef s-o scriu. :D
Exact. De asta sunt si comparate cu alte mulinete la fel de scumpe, si la fel de... "calitative".

roby71

Mesaj de roby71 »

Va salut, cunoaste cineva modelul Emcast 25 A ?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

roby71 scrie:Va salut, cunoaste cineva modelul Emcast 25 A ?
Si mie mi-ar placea cateva detalii despre mulineta asta.
Ar merge pe lansete de dunare de 2.4m?
Critic echilibrat

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Pentru dunare asteapta ca Arrow sa aduca in februarie probabil Okuma Aventa! :wink:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Neamtul scrie:Pentru dunare asteapta ca Arrow sa aduca in februarie probabil Okuma Aventa! :wink:
Arata foarte bine aceasta mulineta dar are un accesoriu care pe mine nu ma mai intereseaza deloc: bait runner-ul. Sa vedem la ce pret vine...

Si un exemplu de marketing de carton, mulineta asta are "Corrosion resistant graphite body", adica are o carcasa dintr-un plastic rezistent la ruginire :)
Critic echilibrat

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Nu asta conteaza. Eu as lua-o in calcul pentru ca pare foarte solida. E compacta si grea, nu are cum sa fie din materiale slabe. Okuma in general face mulinete trainice si sunt convins ca si asta va fi foarte fiabila. Deja se vinde in alte tari la ~80e, nici la noi nu va fi mai mult de 350-380lei maxim.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”