Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Va salut!Ma-m interesat de rulmenti,o intrebare;rulmentul de la galet precis este de-7x5x3,5?(in asa marime nu am gasit),numai de 8x5x3,5.Celelalte marimi sunt ok.Naghi Adrian scrie:AM o mulineta din acest model ,o folosesc din momentul an care a aparut la noi si sunt foart multumit de EA .
Am reusit chiar sa-i fac un tuuning ,am ajuns sa-i mai pun anca 6(sase) rulmenti acum are 9!
!Detalii;
1.) 1 la manivela pe partea dreapta 17x9x5 ;
2.) 2 la galet 7x5x3,5 ;
3.) 2la worm shaft 6x3x2,5 ;
4.)1 am shimbat bucsa plastic de la pinion dintat 12x8x3,3 .
Legenda:
Dim ext x dim int x grosime rulment.
pai parca nu iti placeau okuma? acum asa dintr-o data ai revenit la sentimente mai bune fata de eaosc1or scrie:Nu ma pricep foarte bine la mecanisme de mulinete, dar din pozele atasate mie mi se pare aceasta mulineta indestructibila.
Imi inspira incredere.
Azi a sosit si al meu,la galet intra 2 rulmenti DAR....,la marimea de 8x5x2,5,si in tambur tot marimea asta dar 3 rulmenti,la manivela nu este posibilitate de adaugare de rulment.HENRICH scrie:Va salut!Ma-m interesat de rulmenti,o intrebare;rulmentul de la galet precis este de-7x5x3,5?(in asa marime nu am gasit),numai de 8x5x3,5.Celelalte marimi sunt ok.Naghi Adrian scrie:AM o mulineta din acest model ,o folosesc din momentul an care a aparut la noi si sunt foart multumit de EA .
Am reusit chiar sa-i fac un tuuning ,am ajuns sa-i mai pun anca 6(sase) rulmenti acum are 9!
!Detalii;
1.) 1 la manivela pe partea dreapta 17x9x5 ;
2.) 2 la galet 7x5x3,5 ;
3.) 2la worm shaft 6x3x2,5 ;
4.)1 am shimbat bucsa plastic de la pinion dintat 12x8x3,3 .
Legenda:
Dim ext x dim int x grosime rulment.