Plastic industrial nu ii sta bine.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Si praful rezistent la coroziune la randul luiNeamtul scrie:Na bine acum, de ce trebuie sa ne distrugi iluzia ca avem ceva sofisticat?
Da, e un fel de plastic, amestecat cu ceva praf gri.

In rest nu cred ca la 420lei(cat costa in restul UE) vei gasi multe mulinete cu aceleasi caracteristici. Pana la urma e chestie de gust dar cine a mai invartit Daiwe de sub 100e imi va da dreptate ca modelele noi sunt un mare pas inainte(vezi Windcast S, Croscast si mai sunt cateva).
  In rest nu cred ca la 420lei(cat costa in restul UE) vei gasi multe mulinete cu aceleasi caracteristici. Pana la urma e chestie de gust dar cine a mai invartit Daiwe de sub 100e imi va da dreptate ca modelele noi sunt un mare pas inainte(vezi Windcast S, Croscast si mai sunt cateva).
Recenzie:Neamtul scrie: Mult mai interesanta pare Emblem QDA care deja se gaseste listata la importator pe site cu ~920lei(maxim 160e in restul UE). Va urma o recenzie si la asta cand va fi disponibila in magazine.
Ce probleme are windcast-ul? In afara de faptul ca incep sa haraie nu am auzit de altceva.marian_popescu scrie: Ca de frumoasa... e frumoasa. Dar la fel era si windcast-ul. Pana o puneai la treaba (treaba insemnand pescuit, nu casting)
 Dar asta o stiai deja!
 Dar asta o stiai deja!