Spune-mi (cine) unde, când și cum.Nu bei, nu prinzi!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Spune-mi (cine) unde, când și cum.Nu bei, nu prinzi!
Pai ce facem, amestecam pescarii sportivi cu astia "comerciali"? I-ai vazut pe "deltari" pe la concursuri sau pe carpodroame?DumiD scrie:Nu-i cunosc personal, sa-i etichetez betivi, da' am vazut in delta, la pescari adevarati, care au alte probleme decat shimano sau daiwaRSC scrie: Vrei sa spui ca toti campionii Romaniei si toti cei care castiga concursuri sunt niste alcoolisti?![]()
![]()
Cred ca asta cu nu bei, nu prinzi e atat de veche ca nu se inventase cuvantul "carpodrom"RSC scrie:Pai ce facem, amestecam pescarii sportivi cu astia "comerciali"? I-ai vazut pe "deltari" pe la concursuri sau pe carpodroame?DumiD scrie:Nu-i cunosc personal, sa-i etichetez betivi, da' am vazut in delta, la pescari adevarati, care au alte probleme decat shimano sau daiwaRSC scrie: Vrei sa spui ca toti campionii Romaniei si toti cei care castiga concursuri sunt niste alcoolisti?![]()
![]()
asa e, chiar prima editie...ce vremuri, eram manga cu rosioru (organizator sef) pe malul celalaltcipibm scrie:Aceasta "axioma" a fost emisa chiar pe un carpodrom,cu multi ani in urma.La una dintre primele editii a Cupei cupelor,la Hobaia,de catre maestrul Coco Popescu