Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Micropterus salmoides, Biban cu gura mare-Acest peste nu are nevoie de aviz de la mediu pentru a fi introdus in bazinele acvatice, conform Regulamentului CE 506/2008.Albert scrie:Total de acord cu somul pitic. Odata invadata o balta, nu mai scapi de el. Doar o mentiune am de facut: popularea cu bass e ilegala la noi. Din ce-am vazut eu somnul il mananca si...cormoranii.
Unguri prin asta doar reduc numarul,si aplica electro-narcoza doar la bancuri ca e si pacat sa nu-i aduni daca tot sunt gramada fraierii ...petre iulian scrie:pe Nagykallo intervine cu ,curent la somn pitic ...
Cauta `bulgarii formati de somn in preajma malurilor si cu un minciog care-i si curenteaza aduna zeci de kg de puiet ....folosesc barca pt aceasta operatiune si stiu zonele unde se formeaza acesti `bulgari ....
Ăsta-i și motivul pentru care prietenul tău s-a ”procopsit” așa ușor cu balta.Dumitrache scrie:Balta in momentul de fata e arhiplina de acest peste,trage si la plastice,e enervant rau. Nu stiu ce sanse ar fi sa-l extermine..