Alexandru Popescu scrie:George-Alexandru scrie:Vladut esti OFF TOPIC.

Nu te panica, asa este el mai mereu. In plus ca si cititor al acestui forum, singura concluzie care o trag, este ca Vladut este putin frustrat ca nada lui nu este asa de buna ca sa mai prinda si el cateva podiumuri pe an sau eventul la CN. Singur spune ca foloseste de la toti, doar doar poate loveste un titlu de campion, iar daca o face, atunci sa vedeti cum se suie pe matura si o sa isi dea cu pumnii in piept ca 1016 face legea :d.
Daca avea astfel de frustrari, isi impunea nada in lot si nu mai lasa sa pescuiasca fiecare cu ce doreste.
Este singurul producator de nada care are in spate un lot si care da aceasta libertate.
Nu spun ca cei care nu o fac, gresesc cu ceva, ca este normal sa vrei sa ai si beneficii comerciale daca investesti. Totusi pe Vladut nu l-a interesat decat rezultatul in competitie, indiferent cu ce se pescuieste.
Am vrut Senzor, ne-a facut Senzor, am vrut Dudi, Dudi ne-a adus. Intotdeauna am avut la dispozitie produsele Senzor, dar ne-a facut si "damblaua" , sa pescuim cu ce vrem. Nu a ascuns niciodata asta .
Sa transpui un astfel de comportament in "frustrat", sau alta forma negativa, mi se pare putin deplasat.