Pentru toti cei interesati:
Toate detalile le veti afla saptamana viitoare. Cu program, participanti ('lectori'), sponsori, costuri etc.
Multumesc tuturor pentru interesul acordat.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
"vocea si talentul meu" BD la munte si la mareVladut Mateianu scrie:Dar cine va recomanda ?
Tu crezi ca unui incepator care stie maxim "sa puna rama in carlig" si care vrea sa invete sa pescuiasca la crap, ii pasa de cate podiumuri are "profesorul"?popa viorel scrie:Depinde.Eu nu sunt un as la pescuit de competitie dar prefer sa invat de la cineva cu rezultate nu de la un nickname de forum.Dar, daca toata treaba este din pasiune si fara interes financiar merita tot respectul baiatul respectiv.Claudiu Cutus scrie:Nu vreau să-i fac reclama lui Zoli, posibil sa nici nu își amintească ( a fost de ceva ani buni), dar la prima mea partida adevarata de pescuit la crap pe un lac C&R mi-a fost vecin de stand. A avut răbdare și mi-a explicat multe chestii, de la comportament pe lac la ce sa faci in diferite situații inclusiv cum sa lansez. Eu zic că are cunoștințele și răbdarea necesară pentru a învăța un începător. Nu zic că nu e bine dar totuși nu cred că e neapărat necesar sa fi campion mondial la pescuit pentru a învăța niste începători.Felicitari pentru inițiativa.
Multumesc frumos Andrei!andrei vladeanu scrie:Sincere felicitari pentru initiativa!
Spor la treaba...