Liber la furat

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Adi Cristea
Puncte: 0

Re: Liber la furat

Mesaj de Adi Cristea »

Daca si pe un site ptr pescari se face politica....am ajuns rau de tot.Nu sunt de acord cu ordonanta pe care trebuie sa o dea,dar nici cu aceasta mizeriie de presedinte iocanis.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Adi Cristea scrie:Daca si pe un site ptr pescari se face politica....am ajuns rau de tot.Nu sunt de acord cu ordonanta pe care trebuie sa o dea,dar nici cu aceasta mizeriie de presedinte iocanis.
Dar ce,noi pescarii nu avem voie...vezi ca ai topicurile pline de informatiile necesare pescuitului,trebuie doar sa sti sa citesti si sa te duca capul sa procesezi informatia...in rest, fir intins ... daca poti!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

I-am auzit și p-ăia de la Cotroceni. Erau, vorba lu' Brâncuși, săraci și proști. Vai de capul lor. Astia-s simpatizanții, săraci și proști sau bogați și cocalari. N-am văzut pe unu', pe nicăieri, să apere valorile de stânga, sau măcar programul de guvernare, că nici nu l-au citit. Că multinaționalele, că serviciile, că aia la Victoriei aveau treninguri de firmă...Pur și simplu penibili!

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Cred ca nu ma ridic la nivelul vostru ! Ma retrag ! Aveti dreptate !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:I-am auzit și p-ăia de la Cotroceni. Erau, vorba lu' Brâncuși, săraci și proști. Vai de capul lor. Astia-s simpatizanții, săraci și proști sau bogați și cocalari. N-am văzut pe unu', pe nicăieri, să apere valorile de stânga, sau măcar programul de guvernare, că nici nu l-au citit. Că multinaționalele, că serviciile, că aia la Victoriei aveau treninguri de firmă...Pur și simplu penibili!
Asa este. Numai declaratii penibile din partea lor, numai persoane cu o imagine mai putin demna, numai cadre apropiate care micsoreaza anvergura unei demonstratii. Din cateva mii de persoane numai pe astia i-au gasit ... :wink:

Ma intrebam ce greseste Mitranescu si plateste impozit la stat mai mult decat plateste protv, raportat la cifra de afaceri, cred ca si ca suma. ( spre exemplu, ca la ei vad stirile ).
Cat ma chinui eu cu casa de marcat, cu bonuri de benzina, cu trei randuri de termopane si tot ma jumulesc astia de ceva banuti frumusei catre buget.
Televiziunile fara avantajul casei de marcat si tot reusesc sa nu plateasca nimic.
Cum se poate asta, nu inteleg. :roll: :)

Sa aiba ceva avantaje pe scheme din astea de manipulare , cu ales cadre , cu ales personaje, ...Sa ii denigreze pe unii si sa ii umfle pe altiii ?
Dar nu vad legatura.
Poate prin asta sa sustina un cod fiscal care le permite jonglerii ?
Nu pot sa cred asa ceva ... :)

P.S. 16% :mrgreen: , sa ii salte pe toti , dar asta sa ramana. Ies si eu in strada pentru ea !

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Ce sa umfle ? Si ce sa denigreze ?
Nu inteleg.
Ai fost in Piata Victoriei? Banuiesc ca nu, din moment ce spui asta.
Deschide ochii Dane.
Ce a a fost la Cotroceni a fost contramanifestatia psd. Si vazuta din strada, nu prin ochii televiziunilor partinitoare, a fost si mai penibila.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

pescarusull scrie:Ce sa umfle ? Si ce sa denigreze ?
Nu inteleg.
Ai fost in Piata Victoriei? Banuiesc ca nu, din moment ce spui asta.
Deschide ochii Dane.
Ce a a fost la Cotroceni a fost contramanifestatia psd. Si vazuta din strada, nu prin ochii televiziunilor partinitoare, a fost si mai penibila.
Ce sa caut la votare sau in piete, cand niciodata si in veci vecilor amin :) , "piata" si "votarea" nu au adus nimic in niciun loc de pe planeta asta. Am "deschis ochii" de mult, acum numai discut din placere cu oameni cu care schimb constant impresii.
In rest, din partea mea, sa il vad pe dragnea cum face dragoste cu iohanis :D , ca tot nu o sa rezolvam noi aici sau in piata ceva. Nici sa ma impung cu nimeni pentru astia nu pot. :wink:

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Dan Mitranescu scrie: Ce sa caut in piete, cand"piata" nu a adus nimic in niciun loc de pe planeta asta.. :wink:
DumiD scrie: Da, am câștigat 150 de lei. A venit un moș care s -a recomandat " Soroşi" și a zis că îmi da 50 de lei dacă ies pe stradă și strig jos guvernul. Am ieșit 3 zile, am luat banu'!
Esti dezinformat, stai acasa si altii se imbuiba... :wink: :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Cam asta ar trebui strigat in strada ;)
Fişiere ataşate
16388081_646355162214657_1314074123064549078_n.jpg
16388081_646355162214657_1314074123064549078_n.jpg (99.05 KiB) Vizualizat de 1343 ori
ImagineImagine
BÂZ

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

:lol: :lol: Tu propui copiilor sa-si bage ”parintii” la puscarie. Copiii nu sut prosti, sunt egoisti - nu-i intereseaza daca parintii se mai iubesc sau nu, interesul lor este sa nu se desparta.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”