Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Dar ce,noi pescarii nu avem voie...vezi ca ai topicurile pline de informatiile necesare pescuitului,trebuie doar sa sti sa citesti si sa te duca capul sa procesezi informatia...in rest, fir intins ... daca poti!Adi Cristea scrie:Daca si pe un site ptr pescari se face politica....am ajuns rau de tot.Nu sunt de acord cu ordonanta pe care trebuie sa o dea,dar nici cu aceasta mizeriie de presedinte iocanis.
Asa este. Numai declaratii penibile din partea lor, numai persoane cu o imagine mai putin demna, numai cadre apropiate care micsoreaza anvergura unei demonstratii. Din cateva mii de persoane numai pe astia i-au gasit ...DumiD scrie:I-am auzit și p-ăia de la Cotroceni. Erau, vorba lu' Brâncuși, săraci și proști. Vai de capul lor. Astia-s simpatizanții, săraci și proști sau bogați și cocalari. N-am văzut pe unu', pe nicăieri, să apere valorile de stânga, sau măcar programul de guvernare, că nici nu l-au citit. Că multinaționalele, că serviciile, că aia la Victoriei aveau treninguri de firmă...Pur și simplu penibili!
Ce sa caut la votare sau in piete, cand niciodata si in veci vecilor aminpescarusull scrie:Ce sa umfle ? Si ce sa denigreze ?
Nu inteleg.
Ai fost in Piata Victoriei? Banuiesc ca nu, din moment ce spui asta.
Deschide ochii Dane.
Ce a a fost la Cotroceni a fost contramanifestatia psd. Si vazuta din strada, nu prin ochii televiziunilor partinitoare, a fost si mai penibila.
Dan Mitranescu scrie: Ce sa caut in piete, cand"piata" nu a adus nimic in niciun loc de pe planeta asta..
Esti dezinformat, stai acasa si altii se imbuiba...DumiD scrie: Da, am câștigat 150 de lei. A venit un moș care s -a recomandat " Soroşi" și a zis că îmi da 50 de lei dacă ies pe stradă și strig jos guvernul. Am ieșit 3 zile, am luat banu'!