suntem peste tot acasa

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: suntem peste tot acasa

Mesaj de andrei vladeanu »

gabisandu scrie:
andrei vladeanu scrie:ps povestea mandarinelor o sa fie cu siguranta o nuvela de succes, pe care am s-o scot in curand
Te vor costa drepturile de co-autor. :lol:
FLACARA PORTOCALIE
Conspiratia manadrinei

:D
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Este incredibil cum vad ca este cultivata si generata , o ura si o rautate fara limite si mai ales fara rusine , de catre anumite persoane . Chiar si in politica de nivel inalt , exista la un moment dat o decenta si o gandire pe termen lung , care te obliga sa nu te intinzi cu declaratiile publice la un nivel inacceptabil de majoritatea cetatenilor ; ipoteza emisa nu este valabila pentru personaje "gen" Vadim Tudor .
Dialogul asta al surzilor , intre APCR si Liga a intrecut de mult limitele normalului . S-au pus pe tapet teme puternice , care si-au gasit rezolvarea practica din partea APCR , intr-un timp relativ scurt , fata de complexitatea problemelor .
Mai cu rabdare , negociere , deschidere catre pescari si cluburi , dialog concret si profesional cu AGVPS dar si cu postari cinice ( recunosc - ca eu le-am facut pe majoritatea ) , mai cu manie si suparare , mai cu stergerea din memoria telefonului a anumitor numere de telefon , cu injurii , cu postari paralele , samd . Cert este ca lucrurile nu au ramas nerezolvate si au inaintat in firescul lor , democratic .
Astazi APCR are un nou statut , are o noua conducere ( aleasa pe criterii democratice si regionale ) , un nou presedinte si secretar executiv , toti acesti fosti colegi ( pentru ca eu impreuna cu inca 12 pescari de crap am facut renuntare la aceasta calitate , pentru a ramine in APCR numai membrii persoane juridice - exemplific renuntari , Andrei Vladeanu , Vladut Mateianu , Cornel Rosioru , Cristi Mitrea , Coco , Stefan Moldoveanu , Catalin Ciurlau , Mircea Epure Fusu , samd - cu inima grea am facut toti acest gest , pentru binele comun ! ) fiind in premiera pe functii de conducere APCR . Fiecare pas facut in acest sens , a fost cantarit cu atentie de persoane cu competente juridice si a avut permanent girul AGVPS , in dorinta comuna de a construii , ca vechi parteneri , o constructie solida si durabila in timp .
In atacurile suferite , de orice fel , colegii de la Liga au avut multe de reprosat - plecind de la Rosioru , trecind prin plingeri penale la adresa lui , a mea si a lui Bibu , la contestarea celor "4 litere" , la discreditari publice si la victimizari publice ( vezi interzicerea de participare in 16.01.2010 ) , la aducerea in lumina a unor "competente juridice" care concret nu au zis nimic , dar au facut trafic pentru Liga si s-au facut de rusine , usor - usor parasind corabia care lua apa , refuzind orice fel de dialog concret in si pentru folosul comun al pescarilor de crap , revenind la negarea insistenta si permenenta a unui lucru cert , care dateaza de 5-6 ani si nu a fost "demonizat" niciodata de AGVPS ( ma refer la protocol ) , promitind fara rusine un sistem paralel fara sa aiba nici cel mai mic reper concret de ancorare intr-un eventual accept al celui care detine drepturile , NEGIND ORICE , MANIPULIND , JIGNIND , AMENINTIND , RISCIND ORICE !!! ( inclusiv libertatea atit de drag noua celorlati ) . Unde am ajuns la acest moment ?
La revolutia Mandarinei !!! - ultima gaselnitza a Ligii . Habar nu am ce a fost in Franta , nici la antrenament si nici la concurs , dar eu observ ca deja atacurile nu se mai duc corect , strict legal de legalitate , statute , pe cine doreste AGVPS , ( astea s-au lamurit ! ) , acum brusc avem de-a face cu un atac direct la pescari ...... si la desfintarea echipei nationale care ne-a reprezentat la ultimul CM . Cine a fost sef de delegatie - dl. Victor Oana ?
Nu neaparat dl. Oana este prea implicat PUBLIC in chestiunea asta ( in spatele usilor inchise le coace ..... ) , pentru ca in afara amenintarilor pe care le am inregistrate de pe telefon ( atunci cind m-a amenintat in privat cu privire le sedinta din 16.01 , la modul grobian si fara rusine fata de locatia unde urma sa ne intilnim ) dinsul nu a postat agresiv . In schimb ce se intimpla acum pe situl Ligii este cel putin jenant , si sub demnitatea unor colegi pescari care vor sa mai aiba respect din partea cuiva , pe orice balta din Romania .
Il intreb eu pe Mitranescu ! Cind a dorit sa stie si propunerea APCR ? De cite ori a discutat cu mine , pe telefon , PM , e-mail , fax sau telex ? Care au fost sursele lui de informare in acest demers de 45 zile ? Stiu ca este greu sa raspunzi celor care te-au facut presedinte , pentru ca pur si simplu le-ai retezat orice posibilitate concreta de a participa la CN ( dupa cuma ai vazut prin postari publice , este nevoie de multa cenusa in cap sa ii convingi pe Gabi Sandu , Vali Vesa , Mircea Epure , samd sa admita clubul tau in APCR atit timp cit tu esti presedinte si scrii ceea ce scrii , atacind direct si cu o aroganta pe care nu stiu daca MV ti le poate aloca si afirma la modul asta jignitor ! ) - dar asta nu iti justifica postarile de pe LIga - sub nici o forma !! In schimb iti developeaza un anumit tip de caracter ........

Sa stii ca APCR nu si-a facut prestigiul si rezultatele certe , pe caractere "smecher tip OBOR" , ci a avut intotdeauna un echilibru intre pescarii exponentiali dar care poate sunt mai putin inzestrati catre postari publice si analize , intre pescarii la fel de talentati in a lua medalii multe dar a si face comentarii publice extraordinar de pertinente si intre pescarii poate mai putin telentati , dar cu expertiza si experienta necesara in a aduce un echilibru asociatie pe intregul ei . In plus toata aceasta simbioza de prieteni pescari a fost condusa de catre o INIMA mare - pe numele lui Cornel Rosioru . Din acest motiv , dupa atitia si atitia ani de zile inca ne pasa unul de altul si nu putem decit sa ducem mai departe , sub orice forma juridica vrem noi , o idee ! APCR .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

jos palaria pt atitudinea de ultima ora a managerului clubului carp zone, care ii atrage atentia propriului presedinte despre atitudine si discurs.
The One Team

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

andrei vladeanu scrie:jos palaria pt atitudinea de ultima ora a managerului clubului carp zone, care ii atrage atentia propriului despre atitudine si discurs.
Dar se pare ca este asteptat sa demisioneze..Sau n-am inteles eu :?:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vorbim de caractere complexe si uneori vorbim cu oameni surzi . Claudiu , teoretic ar trebui ca Mitranescu sa isi asume dezastrul fata de pescarii lui , sau mai poate ataca inca 3-4 persoane neimplicate in mizeriile de pina acum ....Dracu stie ... Este vorba de manifestare publica si aici exista zeci de tipologii de oameni ... Iar cind mental ti-ai construit un soclu foarte inalt , cu mult peste supusii tai , caderea este de multe ori dramatica si necesita consultanta psihiatrica ....pentru revenirea in lume normala .
Pacat insa de pescarii aceia din CZ , pe care toata lumea ii apreciaza si ii cuantifica intr-un lot serios . Teoretic noi nu mai avem ce sa le spunem , cu forta nu aducem pe nimeni , nu facem prozelitism , ramine ca ei sa inteleaga adevarul cu privire la competitia nationala din 2010 si din viitor si NUMAI daca considera necesar sa isi curatenie in propria ograda , asa cum APCR a dovedit ca se poate ... Si ma scuzi , noi ne-am "lepadat" de Cornel Rosioru , ei trebuie sa ii ceara socoteala lui Dan Mitranescu ..... , daca intelegeti ce vreau sa spun ....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”