Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Incearca gama Premium de la Carping Club. Cauta Salmon. Anul trecut am avut super partide cu ea.Crap.mures scrie:Salut, care din boilesurile produse din cele doua firme sunt mai bune? Nu peacuiesc in concursuri, doar de placere si intentionez ca de anul asta sa ma axez pe folosirea preponderenta a boilesurilor, in detrimentul groundbaiturilor.
corectAndrei91 scrie:Eu ti-as recomanda sa pescuiesti cu bilele producatorilor autohtoni, care sunt proaspete fata de cele mentionate de tine ..
Proaspete sunt in functie de perioada anului cand le achizitionezi. Daca de exemplu le cumperi acum, mai mult ca sigur ca sunt la lichidare de stoc la cei mai multi producatori de pe piata.Andrei91 scrie:Eu ti-as recomanda sa pescuiesti cu bilele producatorilor autohtoni, care sunt proaspete fata de cele mentionate de tine ..
Eu ieri am achizitionat bile Dynamite "proaspete", in Februarie a venit importul de la producator si am observat ca bilele oricum se metin intr-o forma atractiva pe toata durata de valabilitate.ady3ro scrie:Proaspete sunt in functie de perioada anului cand le achizitionezi. Daca de exemplu le cumperi acum, mai mult ca sigur ca sunt la lichidare de stoc la cei mai multi producatori de pe piata.Andrei91 scrie:Eu ti-as recomanda sa pescuiesti cu bilele producatorilor autohtoni, care sunt proaspete fata de cele mentionate de tine ..