Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Se vede clar ca i-am lasat nr de telefon in vederea contactarii in weekend asa cum a afirmat (mentionez ca nu avea trecut nr de tel in anuntul respectiv... ca il contactam eu). Am vazut ca nu a dat nici un semn si i-am trimis duminica inca 2 mesaje in legatura cu acele pe care chiar dansul mi le rezervase. Binentele nici un raspuns in conditiile in care il vedeam online si postand alte anunturi de vanzare. Numai bine.mrs scrie:Subiectul mesajului: Re: Vand Cârlige ACE Razor Point Boilie Beak si suporti lans
Folder: Primite, Mesaje trimise
mrs scrie:
Ce facem cu acele alea? Le mai vinzi sau nu?
Mda vad ca si sa raspunzi este greu... nush dc va place sa incurcati lumea... cel putin raspunde daca le mai ai sau nu... macar atat.
Dată expediere: Dum Feb 12, 2017 10:35 pm
Vizualizare mesaj
Răspuns cu citat
mrs
Subiectul mesajului: Re: Vand Cârlige ACE Razor Point Boilie Beak si suporti lans
Ce facem cu acele alea? Le mai vinzi sau nu?
Dată expediere: Dum Feb 12, 2017 5:14 pm
Vizualizare mesaj
Răspuns cu citat
mrs
Subiectul mesajului: Re: Vand Cârlige ACE Razor Point Boilie Beak si suporti lans
0768.321.616 Marius. Maine sunt la munca pana la ora 16.
Dată expediere: Vin Feb 10, 2017 5:39 pm
Vizualizare mesaj
Răspuns cu citat
mrs
Folder: Mesaje trimise
Ok.
Dată expediere: Vin Feb 10, 2017 5:38 pm
Vizualizare mesaj
Răspuns cu citat
mrs
Ok.
Dată expediere: Vin Feb 10, 2017 5:33 pm
Vizualizare mesaj
Răspuns cu citat
mrs
Eu stau in cartierul balta alba... este foarte departe. Poti face un efort ? La 18:30 sunt la unirii...
Dată expediere: Vin Feb 10, 2017 5:30 pm
Vizualizare mesaj
Răspuns cu citat
mrs
butuc_alexandru scrie:
in zona ambasadei chineze azi pana in ora sase ( sau luni ) sau in zona crangasi dupa ora 18 si in weekend
Ne putem vedea la 18:30 azi in zona piata unirii?
Dată expediere: Vin Feb 10, 2017 5:14 pm
Vizualizare mesaj
Răspuns cu citat
mrs
Sunt din Bucuresti. In ce zona ne putem vedea?
Dată expediere: Vin Feb 10, 2017 4:42 pm
Vizualizare mesaj
Răspuns cu citat
mrs
Subiect: Vand Cârlige ACE Razor Point Boilie Beak si suporti lanseta
butuc_alexandru scrie:
Ca urmare a unei comenzi ce nu s-a mai dorit sa se ridice vând un număr de 20 de cutii de cârlige ACE Razor Point Boilie Beak nr. 4 si alte 4 cutii de cârlige ACE Razor Point Boilie Beak nr. 2
Toate cutiile conțin 10 cârlige in suport individual si sunt noi nouțe.
Prețul este de 15 lei/cutie (cel mai mic preț in magazinele de pescuit din Romania fiind de 20 lei/cutie in condițiile de reducere)
Separat se mai vând 4 suporți spate de lanseta tip cupa la prețul de 30 lei toți 4
Multumesc pt feedback!Daaaaan scrie:Ungureanu Bogdan e super-ok, i-am pus banii în cont + poza cu op-ul, a doua zi a pus marfa la curier, totul conform descrierii, funcționează si arata impecabil, exact ca în pozele din anunt.
Ba mai mult, s-a oferit (!!!) să facă cinste cu transportul. Ce altceva sa-ti mai dorești?