andrei vladeanu scrie: acum zici ca sunt arabu' ala de l-a vandut pe el zorab
Ba chiar poti spune cu tot cu harnashament
El Zorab a ajuns in grajd la mine dar din pacate nu pot spune nimic pentru ca in afara de faptul ca l-am curatat si l-am pus la pastrat ... sper ca in iarna asta sa ies sa exersez ceva aruncari cu ele cand oi prinde oarece zile insorite. Ba mai mult sper sa-l conving pe Vladut sa vina cu mine si sa ma invete "napraznica"

pentru ca l-am vazut unde bate, mai ales cu fir subtire, si sa fiu sincer l-as incadra la categoria "plasator plumbi pe orbita".
Echipamentele anterioare au constat din ce e acum la rubrica "marele bazar" (Sert Intuition, Helicon Banax 5600).
Mulinetele, asa cum zicea si Val, isi pun fusta in cap cand ai firul detensionat si te pune necuratul sa dai o tura, doua la manivela. Altminteri nu am ce sa le reprosez. Chestia cu pliatul manivelei e prima oara ca o aud. Oricum raportul calitate pret e foarte bun.
Betele sunt cu actiune parabolica, super-placute in drill, sertul in general are bete frumos finisate dar stiam de cand le-am cumparat ca sunt bete "de un an". Initial am vrut alt model dar acela tocmai iesise din fabricatie asa ca le-am luat pe astea datorita pretului.
Senzori Carp Expert, nu le prea au cu reglajele in schimb poti sa-i tii sub apa, functioneaza perfect. Swingerele n-am habar ce scrie pe ele, in schimb m-am cadorisit cu un set de hangere pe care inca nu le-am folosit.
Spod am un Fox Excel, no comment. Pentru marker am tot un intuition cu o okuma axs 90 si fir textil, tot ansamblul functioneaza foarte bine cu precizare, plumbii de la Fox, din greseala am luat setul de 85gr, sunt prea usori in schimb mulineta e un pic cam grea.
Pentru la anul o sa-mi completez echipamentul cu BBRLC, daca ma tine cashcavalul poate si un set Delkim cu statie ca de Solar mi-e cam frica

si ultimul pe lista la categoria "in caz ca" un skypod.