Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.

Mesaj de Zarguzon Adi »

george tomescu scrie:Nea Matei
scrie in regulamentul FIPS - CIPS unde si cum se face arbitrajul ... este arhisuficient detaliat

Vad ca te pricepi la regulament: citeaza te rog din regulamentul FIPS-CIPS pasajul care se refera la cantarire si la cine trebuie sa participe .

Arbitrul sef desemnat pentru ambele manse va fi Dl. Gabi Calota.

Dl. Gabi Calota mai este membru APS ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

petre iulian scrie:si inca ceva ....
eu cer ca Green Lake / manager George si Soimul / Green Lake -manager eu ... sa ne bagati in urne separate la extragerea de maine .

Daca nu vreti si cadem in aceeas grupa .... sa nu aud discutii ca am facut si am dres impreuna :wink: Sunt sanse reale sa cadem vecini intr-un sector si nu doresc sa creem discutii :wink: . Voi decideti ..
Ce discutii Iulica ? Finalele de la Corbu le-ati urmarit doar pe Crapmania pana acum ! :))) Si cu un lot pe care VOI ii numiti SPONSORI, ce pretentii sa ai ? Chiar si daca le dati liber la nada....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In anuntul oficial CN 2017 scrie asa :

Componenta fiecarui lot inscris in aceasta competitie se va transmite pana la data de 15 martie 2017, aceasta avand un numar maxim de 15 persoane. Pe data de 24 mai 2017 la şedinţa managerilor din deschiderea campionatului AGVPS se va înainta lista cu componenţa finală a fiecărui lot, compus din maxim 10 persoane, care vor avea drept de pescuit în ambele manşe ale competiţiei.

In concluzie, lotul de 15 il vom anunta pe 15 martie. Avem doar un lot, nu doua ca sa existe suspiciuni. Cred ca doar cluburile cu 2 loturi trebuie sa dea componenta din timp, inainte de tragerea la sorti.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Nici macar atata timp cat nu e specificat.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

cornelserbu scrie:la varianta cu capi de serie, finala de 12 devine o necesitate !
Cam asta am citit, nea Cornele. Nu pot sa fiu de acord cu asa ceva atata timp cat vreau performanta(ca parca asa s-a motivat cand s-a militat pt. o mai mare deschidere care pescari). O finala in mai mult de 3 sau 6 loturi poate fi mincinoasa. Sunt convins ca stii si de ce, asa ca nu mai dezvolt. :wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

barbumarius scrie:
cornelserbu scrie:la varianta cu capi de serie, finala de 12 devine o necesitate !
Cam asta am citit, nea Cornele. Nu pot sa fiu de acord cu asa ceva atata timp cat vreau performanta(ca parca asa s-a motivat cand s-a militat pt. o mai mare deschidere care pescari). O finala in mai mult de 3 sau 6 loturi poate fi mincinoasa. Sunt convins ca stii si de ce, asa ca nu mai dezvolt. :wink:
pai normal, exact ce-ti spuneam...incearca si gandeste, rumega, si daca tot nu-ti dai seama am sa-ti explic, dar pana la afirma cele de mai sus, e cale lunga.
cel mai bine, tousi, ar fi sa-ti vezi frumos de treaba ta, ok ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Zarguzon Adi scrie:

Arbitrul sef desemnat pentru ambele manse va fi Dl. Gabi Calota.

Dl. Gabi Calota mai este membru APS ?
Gabi Calota nu are nicio treaba cu Clubul APS.
Subiectul a fost discutat inca de anul trecut in sedintele de la AGVPS.
Gabi Calota a fost votat arbitru sef, in sedinta din 24 noiembrie, cu 18 voturi pentru si o abtinere (a mea).

Consider subiectul inchis.
Multumesc
CS APS

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:
petre iulian scrie:si inca ceva ....
eu cer ca Green Lake / manager George si Soimul / Green Lake -manager eu ... sa ne bagati in urne separate la extragerea de maine .

Daca nu vreti si cadem in aceeas grupa .... sa nu aud discutii ca am facut si am dres impreuna :wink: Sunt sanse reale sa cadem vecini intr-un sector si nu doresc sa creem discutii :wink: . Voi decideti ..
Ce discutii Iulica ? Finalele de la Corbu le-ati urmarit doar pe Crapmania pana acum ! :))) Si cu un lot pe care VOI ii numiti SPONSORI, ce pretentii sa ai ? Chiar si daca le dati liber la nada....
----------

:lol: :lol: .. esti amuzant .
vezi ca in 2014 am fost vice campioni si nu ne-am calificat in finala doar in 2015 ...si in 2016 nu am participat :wink: .

ps. 4Carp , Magazinul Marele Pescar , Relax Fishing(Fudo ) , Auto Zetec si club sunt sponsorii loturilor pana acum :wink: ...
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

barbumarius scrie:
hai sa-ti explic ca sa nu te las in ceata...
capi de serie inseamna loturi tari cu performante in ultimele cn-uri si cel mai probabil, cele 6 finaliste de anul trecut care ar trebui sa fie cate trei in fiecare manse de calificari.
pai daca se califica 3 pentru finala si tu ai deja trei de valoare impusi care teoretic sunt cei mai buni, tot teoretic ceilalti 14 nu au nicio sansa, sau crezi ca au platit taxa si vin la corbu doar sa-ti admire tie lansetele ???
in alta ordine de idei, suntem la un concurs de pescuit si la orice astfel de concurs, hazardul are locul lui bine stabilit, iar mie putin imi pasa de performanta ta, ma intereseaza doar a mea, punct.

p.s. intreaba-l pe vali martoiu cat de mincinoasa poate fi o finala de 3 si cu asta chiar incheiem discutia
Cornel Serbu
Friends Carp Team

romanraul

Mesaj de romanraul »

Nu exista asa ceva... atunci nu erau 2 manse... se trage inainte...
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”