barbumarius scrie:cornelserbu scrie:la varianta cu capi de serie, finala de 12 devine o necesitate !
Cam asta am citit, nea Cornele. Nu pot sa fiu de acord cu asa ceva atata timp cat vreau performanta(ca parca asa s-a motivat cand s-a militat pt. o mai mare deschidere care pescari). O finala in mai mult de 3 sau 6 loturi poate fi mincinoasa. Sunt convins ca stii si de ce, asa ca nu mai dezvolt.

hai sa-ti explic ca sa nu te las in ceata...
capi de serie inseamna loturi tari cu performante in ultimele cn-uri si cel mai probabil, cele 6 finaliste de anul trecut care ar trebui sa fie cate trei in fiecare manse de calificari.
pai daca se califica 3 pentru finala si tu ai deja trei de valoare impusi care teoretic sunt cei mai buni, tot teoretic ceilalti 14 nu au nicio sansa, sau crezi ca au platit taxa si vin la corbu doar sa-ti admire tie lansetele ???
in alta ordine de idei, suntem la un concurs de pescuit si la orice astfel de concurs, hazardul are locul lui bine stabilit, iar mie putin imi pasa de performanta ta, ma intereseaza doar a mea, punct.
p.s. intreaba-l pe vali martoiu cat de mincinoasa poate fi o finala de 3 si cu asta chiar incheiem discutia