INDIVIDUAL CUP MAGURA 9 . 15-17 MAI 2017.

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

eugen dragnea
pescar de competitie

Re: INDIVIDUAL CUP MAGURA 9 . 15-17 MAI 2017.

Mesaj de eugen dragnea »

pentru un concurs la o balta cu o populatie piscicola incerta desfasurat luni-miercuri trebuie sa-l faci de 2 pescari,calitate-cantitate si la maxim 500 lei...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de iohann »

Concursul se va desfasura in alt format.
Nu ma implicam la organizare pe aceasta balta, daca nu stiam ce se intampla acolo si ce o sa fie in viitor.balta a fost preluata de un pescar cunoscut si se fac investitii serioase.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

iohann scrie:Concursul se va desfasura in alt format.
Nu ma implicam la organizare pe aceasta balta, daca nu stiam ce se intampla acolo si ce o sa fie in viitor.balta a fost preluata de un pescar cunoscut si se fac investitii serioase.
Da, Iohann, de acord, dar exista o problema: premiile sunt prea mici in raport cu taxa. La orice concurs organizat de tine, raportul taxa/premiul I e de cel putin 6,5 la 1 si asta pentru 24 de echipe! Aici sunt 36 de "echipe" (deci cu o treime mai mult), iar raportul taxa/premiul I mai mic.

Problema e clar de unde vine: acest concurs e pentru promovarea baltii. Se tine de luni pana miercuri la pranz. Pai, pe balta, in zilele alea, daca are 10 pescari/24 ore, e supermultumit. Asta inseamna incasari (atentie, punem 3 zile!) de 3600 de lei (30 pescari x 120 lei). La un simplu calcul, scazand restul de cheltuieli (castigul tau ca organizator provbabil ca e e similar cu cel de la celelalte concursuri), premiul intai ar trebui sa fie undeva pe la 4800-5000 de lei. Alta viata! :)

Cam pe acolo ar trebui sa ceara administratia taxa pentru un concurs de promovare a baltii. La primele 2 tentative a cerut o suma SF de 12000 de lei. Acum, probabil ca a mai scazut pretentiile, dar nu de ajuns. Asta e, incet-incet poate se dumireste si ajunge la concluzia corecta.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de iohann »

Fiecare cere cat considera!
Pescarii analizeaza taxa,premiile si regulamentul si decid daca merg sau nu!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

iohann scrie:Fiecare cere cat considera!
Fara discutie!

Eu doar am detaliat putin de unde vine problema "concursurilor de promovare" pentru acesta balta.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

iohann scrie:Fiecare cere cat considera!
Usor,usor o sa ajunga sa strige:am bagat peste mare,am refacut pontoanele,am reparat drumul,fac un concurs aproape gratuit in week-end doar ca sa va demonstrez acest lucru...haide-ti la mine!!!
Si eu,in calitate de manager,va spun sincer,regret ca nu i-am acceptat lu' Babita cateva "sute" in plus si conditiile pe care le cerea...regret ca am pierdut cateva zeci de pescari fideli pe care i-a castigat balta cu greu in ultimi ani pentru ca este destul de departe de Bucuresti,are standuri dezechilibrate si este foarte ingusta...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”